Multimilionarul a pus mâna (și la propriu, și la figurat) pe nora celebrului Cocoșatu, ”Regele micilor”!

Autor: I.D.
Publicat: 26/09/2019 | 23:22

Fostul soț al voluptuoasei ”Bella” din La Bloc a dat marea „lovitură” în plan sentimental. Afaceristul și-a găsit liniștea sufletească alături de o doamnă atrăgătoare. Renumitul multimilonar a pus mâna – și la propriu și la figurat – pe nora celebrului Cocoșatu, ”Regele micilor”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

Norii negri par că s-au risipit din viața unuia dintre cei mai renumiți milionari de la noi din țară. După mai multe încercări în plan sentimental, ex-soțul celebrei ”Bella” din La Bloc și-a găsit liniștea în brațele unei doamne atrăgătoare. (NU RATA: PEDOFILUL OLANDEZ A AVUT 3 CĂSĂTORII & 2 LOGODNE!)

Noul cuplu din lumea bună

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații și imagini spectaculoase, care confirmă noua poveste de dragoste din lumea bună. (VEZI ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, unul dintre cei mai renumiți multimilionari de la noi din țară formează un cuplu cu o doamnă extrem de atrăgătoare… nimeni alta decât fosta noră a celebrului Cocoșatu, bărbatul care a fost considerat ”Regele micilor”.

Noul cuplu din lumea bună

O scurtă plimbare în doi

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul multimilionar  în zona Beller din Capitală, unde a ieșit la o scurtă plimbare alături de noua lui parteneră de viață. Asemenea unor adolescenți, afaceristul și fosta nora a celui care era considerat ”Regele micilor” s-au plimbat ținându-se de mână. Din imaginile prezentate, în premieră, de site-ul nr.1 din România se vede destul de clar că sentimentele dintre cei doi par extrem de puternice.

Ex-soțul voluptuoasei ”Bella” și-a găsit liniștea alături de o doamnă atrăgătoare

Renumitul afacerist și superba lui parteneră de viață  au dat de înțeles că profită din plin de fiecare moment pe care-l petrec împreună. Cei doi se bucură, de altfel, și de impresionantul palat pe care multimilionarul îl deține într-o zonă bună din București. (NU RATA: CUM ARATĂ AZI ANDREEA, ”FIȚOASA” CARE L-A ÎNNEBUNIT PE ERNEST LA ”BIG BROTHER”?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)