Soția l-a făcut praf la divorț pe celebrul fotbalist din ”Generația de aur”: ”El a pus un capac de piatră pe inima și sufletul meu!”

Autor: I.D.
Publicat: 25/09/2019 | 23:07

Dana Iaru a depus la dosar probele care-l desființează pe celebrul fotbalist din ”Generația de aur”. Soția l-a făcut praf la divorț pe Ionel Ganea. În plus, femeia îl acuză pe bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de 24 de ani că a distrus-o din punct de vedere sentimental. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut declarații mega-exclusive.

“Au rămas fără cuvinte când au văzut probele!”

Dana şi Ionel Ganea au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori. Lanțul de iubire, însă, s-a rupt, iar între ei nu mai există cale de împăcare. Divorțul este iminent. Recent, cuplul a ajuns, din nou, în fața magistraților, pentru un nou termen. Unde încă soția ex-atacantului echipei naționale a adus probe care l-ar “îngropa” definitiv pe eroul “tricolorilor” din partida cu Anglia, de la CE 2000.

(VEZI AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR… PRIMELE DECLARAȚII: ”EU RĂMÂN FERMĂ!”)

Da, așa este, am avut un nou termen. S-a amânat, pentru că, legal, și cealaltă parte trebuie să ‘studieze’ probele depuse de mine. Eu am văzut destule din partea lor, dar fără importanță în proces. Niște bazaconii, nici nu mă interesează. Am depus anumite probe, care nu pot fi contestate. Pot spune că au rămas fără cuvinte când le-au văzut. Nu se așteptau la asemenea probe. Astfel că au cerut amânare pentru a le ‘studia’.

Sau, mai bine zis, să tragă de timp. Să o lungească cât mai mult pentru că așa este în România. Eu nu am niciun stres, dar cu cât este mai mediatizat procesul, cu atât este mai bine. Poate așa o să fie o luptă dreaptă. El a pus un capac de piatră pe inima și sufletul meu. Cu această ocazie, țin să mulțumesc martorilor ambelor părți, în special prietenei mele Sica și doamnei avocat Cristina Cuibuș”, a spus Dana în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Magistrații au stabilit, astfel, un nou termen în proces, timp suficient pentru Ionel Ganea și avocatul lui să-și pregătească apărarea și să încerce demontarea probelor aduse de Dana. Șansele de împăcare ar fi, însă, în clipa de față egale cu zero, femeia fiind decisă să-și recapete libertatea, sătulă de calvarul pe care l-ar fi trăit alături de fostul fotbalist timp de aproape două decenii și jumătate.

(CITEȘTE ȘIDECLARAŢII NĂUCITOARE. ADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

În 2017, Dana a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017. Acum, femeia este hotărâtă și exclude din start o împăcare. Susține că i-ar fi acordat ex-fotbalistului multe șanse, de care acesta nu ar fi știut să profite. Cel mai probabil, în lunile următoare, separarea va deveni oficială.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana Ganea în luna martie.

(NU RATA: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

A ajuns la spital după proces!

Scene de panică s-au petrecut în sala de judecată, în primăvară, când a avut loc un alt termen al procesului de divorț dintre cei doi. La un moment dat, fostului fotbalist i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital. Martorii au povestit că un echipaj al Jandarmeriei a intervenit la fața locului.

În timp ce cadrele medicale au susținut că este posibil să fi făcut o criză de epilepsie, martorii au spus că fostul fotbalist ar fi fost băut. Ionel Ganea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce a leșinat. Incidentul a avut loc în sediul Judecătoriei Făgăraș.

Sunt bine, nu mai sunt la spital. Sunt acasă. Am leșinat în sala de judecată de bucurie pentru că fiul meu a dat două goluri ieri, în meciul Astra”, a fost reacția lui Ionel Ganea după incident.

(VEZI AICI: MEGA-SCANDAL ÎN DIVORȚUL UNUI CUNOSCUT ATACANT AL ”GENERAȚIEI DE AUR”! ȘI-A ALUNGAT SOȚIA DIN CASĂ?!)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...