Una dintre cele mai sexoase & celebre românce se mărită cu un IT-ist descurcăreț!

Publicat: 30/09/2019 | 23:48

Super-exclusivitate marca D.A.S! Una dintre cele mai faimoase femei cu care România se mândrește peste hotare este extrem de hotărâtă să facă ”pasul cel mare”. Renumitul manechin care a prezentat pentru cele mai faimoase branduri din industria modei se căsătorește cu un IT-ist descurcăreț! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.(CITEȘTE ȘI: NOUL ”REGE AL IMOBILIARELOR”A RĂVĂȘIT CAPITALA CU ULTIMUL MODEL DE PORSCHE SPEEDSTER)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare despre mega-evenimentul care urmează să aibă loc în showbiz-ul românesc. (NU RATA: MILIONARUL CUMPĂȘANU ARE MERCEDES DE 100.000 € + ȘOFER LA CHEREMUL LUI!)

Bat clopote de nuntă în ”lumea bună”. Renumitul fotomodel Elena Băguci, căci despre ea este vorba, este mai hotărâtă ca niciodată să își ducă frumosa poveste de dragoste pe care o trăiește cu iubitul spaniol la nivelul următor.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, sexoasa româncă care de-a lungul carierei a prezentatat pentru nume celebre din industria modei urmează să își pună ”pirostriile”. Bărbatul de 43 de ani în brațele căruia sexoasa româncă și-a găsit liniștea sufletească este un IT-ist iscusit.

Carlos Luque este directorul IT&C pentru toate companiile Enel din România. Conform surselor citate, nunta dintre românca de 32 de ani și IT-ul iscusit este mai mult decât firescă și asta pentru că, în urmă cu ceva timp, Elena Băguci a făcut public faptul că poartă în pântece rodul iubirii lor. (VEZI ȘI: ERA ULTIMA DORINȚĂ A LUI MIHAI CONSTANTINESCU: ”ÎȘI DĂDUSE ACORDUL! ERA BINE ATUNCI…”)

Renumitul fotomodel Elena Băguci se căsătorește cu iubitul spaniol

Ar fi ”bifat” bărbați de succes!

Elena Băguci este una dintre cele mai frumoase femei din România care a făcut senzație peste hotare. Așa că, inevitabil, în jurul ei au roit bărbați care mai de care, ceea ce automat a provocat o serie de zvonuri. Potrivit presei, sexoasa româncă a fost asociată cu mai multe nume sonore, printre care se numără: Bogdan Stelea, Cristi Chivu ori Syda. (NU RATA: E INCREDIBIL CUM ARATĂ MORMÂNTUL INTERLOPULUI CARE ȘI-A TRANSMIS MOARTEA PE FACEBOOK)

Elena Băguci se căsătorește cu IT-istul Carlos Luque

În elita mondială a modei!

Ironizată în copilărie pentru alura sa, îmbrăcată în haine sărăcăcioase din cauza traiului modest, Elena Băguci a demonstrat unei lumi întregi că nu contează de unde provii. Originară din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, tânăra, ambiţioasă şi bine educată, s-a stilat în câţiva ani şi a strălucit pe cele mai pretenţioase podiumuri de modă. (VEZI ȘI: FOTBALISTUL-KARATEKA A LOVIT-O CU O STICLĂ ÎN CAP PE SEXY-URLAȚI, FOSTA LUI IUBITĂ!)

Un casting organizat de o agenţie de modeling i-a deschis uşile succesului. La 14 ani a făcut furori la Milano, la 17 ani a cucerit Europa, iar de câţiva ani trăieşte la New York, într-un apartament situat în apropiere de Madison Square Garden.

“Cel mai des merg în Cipriani, cel mai bun restaurant din New York, care are un private club unde se adună lumea bună. Nu trebuie să faci niciun demers ca să obţii un card de acces, te selectează ei… te lasă sau nu să intri”, povestea Elena Băguci, în urmă cu ceva timp.

A defilat pentru cele mai mari case de modă din lume: Valentino, Gucci, Chanel, Hermes, Versace, Givenchy, Marc Jacobs, Balenciaga, Giorgio şi Emporio Armani, Jean Paul Gaultier  sau Christian Lacroix. (NU RATA: EX-IUBITUL O DENUNȚĂ PENAL PE SEXOASA DE LA ”FERMĂ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...