E incredibil cum arată mormântul interlopului care și-a transmis moartea pe Facebook! Avem imagini în exclusivitate!

Publicat: 29/09/2019 | 22:31

Pe data de 30 septembrie, anul trecut, un cunoscut interlop din Craiova a murit în urma unui grav accident rutier pe care l-a provocat din cauza neatenției. Daniel Radu, cunoscut în lumea ”underground” a Băniei sub numele de ”Briceag”, se afla la volanul unui Porsche Cayenne și făcea un live pe Facebook în timp ce conducea cu viteză foarte mare. Momentele care au precedat impactul, dar și cele ulterioare accidentului, au fost surprinse de camera telefonului. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui ”Briceag”. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – imagini incredibile de la mormântul interlopului, la un an de la moartea fulgerătoare a acestuia. (CITEȘTE ȘI: IPOTEZA ȘOCANTĂ ÎN CAZUL MORȚII INTERLOPULUI BRICEAG! S-A SINUCIS?)

Daniel Radu, zis ”Briceag”, avea 48 de ani. Tragicul accident s-a produs la ieşirea din Craiova, în zona Hanul Doctorului. ”Briceag”, membru al lumii interlope, se afla la volanul unui un Porsche Cayenne în timp ce făcea un live pe rețeaua de socializare. Bărbatul – fiind atent la telefon și nu la drum, așa cum ar fi fost normal – a pierdut controlul bolidului de lux pe care îl conducea, a intrat într-un stâlp de beton, apoi s-a oprit în curtea unei case. Din declarația dată de proprietarul casei respective, doar o ”minune” a făcut ca el să nu se afle lângă gardul lovit de bolidul interlopului, fiindcă plecase de acolo cu doar câteva minute înainte de teribilul accident. (VEZI ȘI AICI: FILMUL COMPLET ÎN CARE INTERLOPUL BRICEAG MOARE ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER)

Interlopul ”Briceag” zâmbește de dincolo de moarte

Chiar în 30 septembrie se împlinește un an de când Daniel Radu – zis ”Briceag” – s-a stins, fulgerător, din viață, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din Româniavă prezintă, în exclusivitate, imagini cu mormântul celebrului interlop din Craiova. Locul de veci al lui ”Briceag” este unul impresionant, de altfel, placat cu marmură neagră, care iese în evidență printre celelalte locuri de veci ale cimitirului. Familia lui ”Briceag” a dorit să păstreze vie, printr-un loc de veci ”spectaculos”, memoria interopului, iar rezultatul a fost unul care, cu siguranță, este ”pe plus”.

”N-am vrut să plec de lângă voi, să trec în neființă, eu m-aș întoarce înapoi, dar nu e cu putință. Dacă mă veți căuta în inimile voastre și mă veți găsi, înseamnă că eu încă trăiesc”, este textul scris pe piatra funerară a lui Daniel Radu. (NU RATA: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE)

„Briceag” își doarme somnul de veci într-un „mausoleu”

Porecla interlopului, ridicată la rang de nume propriu

Fotografia aleasă de familia interlopului este una în care acesta apare zâmbind – îmbrăcat în geacă de piele, blugi și adidași -, iar în partea stângă a crucii de dimensiuni considerabile se află o imagine a lui Iisus. La colțurile mormântului sunt amplasate două ”vaze” în care, în permanență, se află câte un buchet de flori. Nu lipsesc două candele, de o parte și de alta a unui postament care face trecerea către cruce și către fotografii, iar familia aprinde lumânări în memoria celui care a trecut în lumea celor drepți. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST)

Locul de veci al lui „Briceag”

Dacă te apropii de mormântul lui Daniel Radu ”Briceag” din direcția opusă, poți observa o fotografie în care acesta apare alături de soția sa, iar deasupra fotografiei – Daniel Radu este îmbrăcat în costum, iar soția într-o rochie elegantă – este scris… ”Familia Briceag”, porecla interlopului din Craiova fiind ridicată, astfel, la rang de nume propriu. (VEZI ȘI AICI: IUBITUL INTERLOP O TERORIZEAZĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”)

”Briceag” mergea cu viteză și asculta muzică în momentul accidentului

Daniel Radu – membru al clanului Pară din Craiovița Nouă – a iubit viața la nebunie, numai că teribilismul de la volan i-a fost fatal.  În imaginile înregistrate în cadrul live-ului transmis pe Facebook se poate observa că ”Briceag” mergea cu viteză excesivă și, mai mult, asculta muzică la maximum. Polițiștii care au efectuat cercetarea de la locul accidentului au stabilit că interlopul a pierdut controlul asupra maşinii tocmai din cauza vitezei și a neatenției. Autoturismul scăpat de sub control nu s-a oprit, însă, ci a pus la pământ gardurile a două gospodării, oprindu-se apoi în curtea unui craiovean. (NU RATA: INTERLOPUL MONTANA A TRAS CU PISTOLUL ÎNTR-UN BEACH-CLUB CUNOSCUT DIN MAMAIA… )

Pe traiectoria sa necontrolată, bolidul lui ”Briceag” a retezat o conductă de gaze care alimenta una dintre gospodării. Impactul a fost devastator, iar ”Briceag” a fost proiectat în afara mașinii. Rănile suferite de bărbat au fost extrem de grave, iar Daniel Radu a murit chiar la locul tragediei. (CITEȘTE ȘI: BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII” A RUPT-O CU AMANTUL INTERLOP)

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca o explozie de proporții să fie evitată

Medicii au ajuns foarte repede la locul accidentului în care și-a pierdut viața ”Briceag”, însă intervenția lor a fost zadarnică. În urma accidentului provocat de interlopul din Craiova, o conductă de gaze s-a fisurat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă. Nenorocirea s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 30 septembrie. (VEZI ȘI AICI: A MURIT GIPSY, ”LEGENDA DOBROGEI”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)