Interlopul Montana a tras cu pistolul într-un beach-club cunoscut din Mamaia… Motivul: șmecherul Pruia i-a dat ”perversa”!

Publicat: 08/07/2019 | 22:46

Claudiu Montana, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Constanța, a țipat în gura mare că-și dorește să fie găsit de către membrii unui clan rival, iar dorința i s-a îndeplinit! A mai și primit, ”din partea casei”, o bătaie pe care nu o va uita prea curând. „Acțiunea”, acompaniată de focuri de armă, s-a petrecut într-un club de fițe din Mamaia, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive! 

A fost un weekend de foc la malul mării, și nu doar pentru cei care au fost la festivalul Neversea, ci și pentru două clanuri rivale din Constanța, care au făcut ”deranj” într-un club din Mamaia. Protagoniștii: Claudiu Montana și un alt interlop, poreclit Pruia. Cei doi și-ar fi intersectat privirile în timp ce stăteau, fiecare la câte o masă, cu oamenii săi. Lucrurile ar fi scăpat imediat de sub control. (NU RATA, AICI: “FIUL SECRET” AL MILIONARULUI O ACUZĂ PE MAMA VITREGĂ: “A SUBEVALUAT MOȘTENIREA!”)

Filmul ostilităților

Cel care a făcut primul pas spre bătaie ar fi fost interlopul Montana, care s-a dus la masa lui Pruia și i-ar fi vorbit în nas. Ca din satelit l-a pus la podea o lovitură primită de la rivalul său. Martorii au povestit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că Montana s-a ridicat buimac, nervos, și a tras de două ori cu pistolul, însă doar el a ieșit șifonat din toată povestea.

„Să ferească Dumnezeu să iasă otrava din mine”

Același Claudiu Montana a declarat război dușmanilor într-o înregistrare urcată pe Youtube, la sfârșitul lunii iunie: ”Nu vreau să vorbesc aiurea, nu vreau să jignesc pe nimeni, nu vreau să bănuiesc pe cineva, dar vreau să vă spun așa: care vreți să mă căutați pe mine, sunt aici, în Frankfurt. Nu trebuie niciodată în viața voastră să vă jucați cu vorbele sau cu oamenii țării.

Ca să veniți să-mi lăsați la ușă o sacoșă cu pietre și cu beton, asta ce-ar însemna, ce pot să cred? Eu știu un singur lucru: când ai ceva cu cineva, poți să-l găsești. Și eu nu cred că sunt un om de negăsit. Mă găsești oriunde! …. Sunt atât de dulce, că mănâncă furnicile din mâna mea. Dar dracii pe care îi am în mine… să ferească Dumnezeu să iasă otrava din mine!” . (NU RATA, AICI: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI, APARIȚIE DE SENZAȚIE LA LOFT MAMAIA: AUDEMARS PIGUET DE 20.000 € PE MÂNĂ + UN OUTFIT DE MEGA-FIȚE!)

Nu ar fi pentru prima dată când interlopul Montana mănâncă bătaie. El ar mai fi fost pus la punct și în Germania, în urmă cu ceva timp. Atunci s-ar fi certat cu un motociclist, care l-a bătut atât de rău, încât nu s-a mai ridicat de jos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)