Acasă » Exclusiv » A murit Gipsy, ”legenda Dobrogei”!

A murit Gipsy, ”legenda Dobrogei”!

De: Cristian Lisandru 29/07/2019 | 23:02

Șoc și doliu în lumea interlopilor din Constanța. Unul dintre cei mai cunoscuți și mai temuți dintre ei a murit luni dimineață. Vestit sub numele de Gipsy – ”legenda Dobrogei” -, interlopul era unul dintre cei care știau toate dedesubturile acestei adevărate societăți underground, unde domnește legea tăcerii și unde amenințarea, șantajul și violența fac parte din scenariul fiecărei zile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detalii nemaiauzite din viața celebrului interlop care, chiar în luna mai a acestui an, scria pe pagina personală de socializare că… nu a putut rezista în fața unui ”parfait” și primea urări de genul ”Să-ți fie de bine, fratelo!” (CITEȘTE ȘI: SEXY-FIICA INTERLOPULUI TALANU DE LA BRĂILA S-A CUPLAT CU UN “PANTOFAR” DIN VÂLCEA)

Gipsy a fost ”om de viață”, cum se spune, iar asta nu o neagă niciunul dintre cunoscuții săi. Nu s-a dat înapoi, niciodată, de la o băutură fină sau de la o mâncare apetisantă. În mediul respectiv, Gipsy era chiar recunoscut ca mare amator de alcool și de grătare. Interlopul – Gipsi Reiz, conform paginii sale de socializare – a cunoscut întreaga istorie a lumii infracționale din Constanța, fiind unul dintre liderii vechi și unși cu toate alifiile. Gipsy a făcut parte dintre posesorii de ”diplome” obținute la… ”Școala vieții”. A pornit ”de jos”, ca și alți interlopi, a împărțit – împreună cu aceștia – zonele de influență, impunându-și autoritatea prin toate mijloacele.

Apropiat al lui Sedan, prieten cu Boenică

Gipsy a fost apropiat al celebrului Săceanu, dar și finul lui Rompaul, escroc cu state vechi de serviciu și adevărată ”vedetă” a anilor ’90. Interlopul Gipsy a avut o relație de strânsă prietenie și cu Romeo Ursu, zis Boenică. (VEZI ȘI: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI

Acesta din urmă, prin 2013, intrase în atenția DIICOT pentru confecționarea – prin intermediul grupării sale și împreună cu alte grupări mafiote din Constanța – unei aparaturi de skimmimg (n. red. – Skimmingul este activitatea ilegală prin care o persoană obţine în mod fraudulos datele stocate pe banda magnetică a unui card bancar), echipamentele fiind, apoi, utilizate pentru a copia datele de identificare a mijloacelor de plată electronice la diferite ATM-uri și POS-uri din Germania, Spania, Elveția, Portugalia, Franța, Marea Britanie sau Austria. Activitatea infracțională a depășit, la vremea respectivă, două milioane de euro. (NU RATA: L-AM GASIT PE BOENICA IN IORDANIA! CE MESAJ TRANSMITE CEL MAI CAUTAT INTERLOP ROMAN)

Gipsy, gurmand și amator de băuturi fine

Interlopul Gipsy, cunoscut ca un tip recalcitrant

Gurmand și băutor de licori alese, Gipsy nu era, totuși, un tip tolerant. S-a făcut remarcat tocmai prin această lipsă de toleranță, iar cei care l-au cunoscut spun că a fost un personaj recalcitrant, care intra ușor în conflicte, fiind și tăiat, de mai multe ori, în diverse altercații. Numai că, în ultima vreme, Gipsy era bolnav, iar apropiații săi spun că slăbise foarte mult. Ultima sa postare pe pagina de socializare a fost chiar pe 1 iunie a acestui an, iar Gipsy le-a urat ”La mulți” ani tuturor copiilor. Pe 17 mai, Gipsy postase o fotografie în care apărea cu zâmbetul pe buze în fața unei prăjituri. (NU RATA: IUBITUL INTERLOP O TERORIZEAZĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”: ”E CĂSĂTORIT ȘI EA REFUZĂ SĂ-I MAI FIE AMANTĂ!”)

”Cel mai bun parfait?, nu am putut rezista…?”, a notat celebrul interlop în dreptul fotografiei postate pe pagina de socializare. Bineînțeles, nu au lipsit comentariile laudative lăsate de admiratorii sau prietenii interlopului. ”Ca boierii ăia mari, îți faci toate pofteleee??”, ”Sa ai pofta buna Gipsi !!!
?????”, ”
Pofta mare unchiu gipsy ?”,”Sa ai pofta gipsane”, ”Ai talent sefu ?savarina nu-ți mai place nea Gipsi cu frișcă?”, au fost câteva dintre comentariile postate de cei care l-au cunoscut și, evident, respectat, pe celebrul Gipsy din Constanța. 

Celebrul interlop Gipsy, în luna mai a acestui an

”Legenda Dobrogei” a murit înainte de a ajunge ambulanța

Gipsy a iubit viața și a avut un anturaj compus din interlopi cu ”nume”, numai că sănătatea l-a trădat. Iar vestea a căzut ca un trăsnet în Constanța. Luni dimineață, spre surprinderea și jalea tuturor celor din anturajul interlopului, celebrul Gipsy – ”legenda Dobrogei” – s-a simțit foarte rău.

Bărbatul a murit chiar înainte de a ajunge ambulanța chemată pentru a-l salva. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPUL MONTANA A TRAS CU PISTOLUL ÎNTR-UN BEACH-CLUB CUNOSCUT DIN MAMAIA… MOTIVUL: ȘMECHERUL PRUIA I-A DAT ”PERVERSA”!)

Incredibil! Gipsy și-a jefuit propriul fiu, chiar la nunta acestuia

Pare foarte de greu de crezut, dar celebrul interlop Gispy a ieșit în evidență și… altfel, nu numai prin ”jocurile” făcute în lumea subterană a Constanței. În anul 2017, Gipsy și-a însurat băiatul, fiind un socru mare care a ”rupt gura târgului”. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, cu atât mai mult cu cât era vorba despre un eveniment fericit în familia interlopului. Sute de invitați au răspuns ”Prezent” la invitația lui Gipsy, iar atmosfera a fost una cu adevărat incendiară. Ca la ”case mari”, meniu de lux și muzichie pe măsură. (VEZI ȘI AICI: SCANDAL PE MICROFON ÎNTRE MANELIȘTI LA CHEFUL UNUI INTERLOP. PROTAGONIȘTI: COPILUL DE AUR ȘI LEO DE LA KUWEIT!)

Dar miezul nopții a adus și o surpriză de proporții. Conform unor surse din anturajul lui Gipsy, acesta ar fi strâns toți bani primiți în plicuri și s-ar fi făcut nevăzut cu întreaga sumă. Firește, interlopul a fost chestionat cu privire la acest gest suprinzător numai că a oferit o explicație… antologică.

”Au venit la nuntă de obrazul meu, nu pentru fiul meu!”, ar fi spus Gipsy, considerând, în astfel de condiții, că suma strânsă la nunta fiului său i se cuvenea. Nunta s-a ”spart” după miezul nopții, conform acelorași surse, lăutarii ar fi rămas neplătiți, iar invitații au pornit, dezamăgiți, către casele lor. (NU RATA: UN CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ POARTĂ UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE. CUM S-A FOTOGRAFIAT BĂRBATUL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...