Scandal pe microfon între maneliști la cheful unui interlop. Protagoniști: Copilul de Aur și Leo de la Kuweit!

Publicat: 13/06/2019 | 22:08

Mare scandal în lumea maneliștilor! Doi dintre cei mai vestiți cântăreți s-au certat pe microfon la super-cheful unui temut interlop din Capitală.(Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte incredibile. (CITEȘTE ȘI: IRINA TĂNASE L-AR FI VIZITAT PE LIVIU DRAGNEA ÎN AFARA ORELOR DE PROGRAM)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare despre disputa care s-a iscat între doi dintre cei mai renumiți maneliști. (Cel mai bine platit job din București)

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, zilele trecute, Copilul de Aur și Leo de la Kuweit s-au certat pe microfon la cheful unuia dintre cei mai temuți interlopi din București, Kali Spoitoru. Din câte se pare totul ar fi pornit de la banii de dedicații pe care îi primea Copilul de Aur.  Imediat ce a sesizat că-i rost de ”cașcaval”, Leo de la Kuweit ar fi încercat să-i ”fure” microfonul colegului de breaslă.

Refuzul acestuia de a preda „ștafeta” l-ar fi înfuriat pe Mircea Nebunu, care a intervenit prompt la insistențele lui Leo de la Kuweit. (CITEȘTE ȘI: CUM ERA HĂRȚUITĂ ȘEFA DE LA BLUE AIR ÎNAINTE SĂ MOARĂ SUBIT LA 37 ANI)

Scandal pe ”cașcaval”!

”În momentul în care atmosfera s-a încins, iar oamenii au început să arunce cu banii la lăutari, Leo de la Kuweit s-a dus la Copilul de Aur să-i ceară microfonul ca să facă și el un program. Refuzat de acesta, Leo s-a plâns lui Mircea Nebunu, care era și el invitat. Interlopul a interveni prompt și s-a dus și l-a îmbrâncit pe Copilul de Aur. După ce l-a scos de pe ring, Mircea Nebunu a insistat  să cânte Leo de la Kuweit”, ne-a mărturisit unul dintre invitați.

Scandal pe microfon între Copilul de Aur și Leo de la Kuweit!

Cine este Mircea Nebunu

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope bucureştene, care îşi ameninţa duşmanii că îi bagă în ciment, a ieşit din închisoare în urmă cu aproape doi ani. Eliberarea acestuia a trezit o adevărată isterie pe site-urile de socializare. Lăutarii au reacţionat imediat şi i-au compus o melodie personalizată, în care l-au numit “Regele”.

Mircea Băluş, considerat liderul grupării Sportivilor, cunoscut în Capitală sub numele de Nebunu, a fost eliberat condiţionat după ce, iniţial, primise o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violenţă. Momentul a fost marcat în mod fastuos în Berceni, unde gruparea condusă de acesta îşi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alături de prietenii săi apropiaţi, în timp ce pe Facebook mesajele de genul “A ieşit regele””Bine ai venit acasă, şeful şmecheriei… regele Bucureștiului…” şi altele, la fel de măgulitoare, au curs cu sutele. (NU RATA, AICI: ”SORA” A SFĂTUIT-O PE BRIGITTE SĂ NU SE MĂRITE CU PASTRAMĂ: ”FLORIN ESTE DIN ALT MEDIU…”)

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai controversați interlopi din București

Ba mai mult, Corado, un lăutar care se recomandă finul lui Mircea, a şi compus o melodie pe care i-a dedicat-o, online, liderului interlop. Corado a cântat la rece, iar versurile, de genul “Fraierii fug ca din puşcă / A ieşit leul din cuşcă” sau “Să se ferească sifoanele / Că a ieşit regele” au ajuns direct la inima interlopului din Berceni.

Procurorii arătau la momentul trimiterii în judecată că ”Mircea Nebunu’” îşi controla cu o mână de fier interlopii din subordine. ”Eu îmi fac legea mea, frate”“Te bag în ciment!”“Eu nu sunt prost”“Eu sunt Ştefan cel Mare, bă, aţi înnebunit?!”“Mă bat cu omul, unu la unu”“Mie mi-a dat unul o săgeată, eu îi dau 50 de săgeţi”“Bă tâmpitule, pe banii mei, vreţi să-mi faceţi mă flagrant”, sunt doar o parte din replicile lui Mircea.

Acesta este unul dintre cei mai vechi membri ai clanului ”Sportivilor” şi a urcat în ierarhie pe măsură ce foştii şefi executau ani grei de închisoare. ”Cariera” interlopului a început în 2006, Mircea fiind locotenentul lui Gheorghe Mustaţă, fostul lider al galeriei Steaua, unul dintre şefii clanului. Procurorii l-au interceptat în timp ce când ameninţa mai mulţi patroni, dar şi interlopi din clanuri rivale . (NU RATA, AICI: SEXOASA JO NE-A VORBIT DESPRE ”SEX ÎN 3” + ”Ț#$E ȘI B&@I!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...