Acasă » Exclusiv » Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea în afara orelor de program! Gestul făcut de boșii de la Rahova! EXCLUSIVITATEA MOMENTULUI

Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea în afara orelor de program! Gestul făcut de boșii de la Rahova! EXCLUSIVITATEA MOMENTULUI

De: I.D. 13/06/2019 | 16:45

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă super-exclusivitatea momentului. Irina Tănase l-ar fi vizitat pe fostul președinte al PSD în afara orelor de program stabilite de conducerea Penitenciarului Rahova. Atenție, urmează informații în premieră națională! (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE SUPER-PREZENTATOARELE TVR A FOST ”COMBINATĂ” PE FACEBOOK DE UN ȘANTAJIST)

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor informații de-a dreptul explozive. Sâmbătă, 8 iunie 2019, Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare, în afara orelor de program. Din câte se pare, tânăra și-ar fi făcut apariția la vorbitor după ora 19.30, iar întâlnirea ”de taină” ar fi durat aproximativ 40 de minute. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL PE AVEREA POLIȚISTULUI UCIS DE MILIONARUL ATAȘ. SORA ”DULĂULUI” O ACUZĂ PE VĂDUVĂ)

Suprinzător este faptul că vizita Irinei Tănase s-ar fi făcut în afara limitelor regulamentului de la Penitenciarul Rahova. Și asta pentru că deținuții pot primi vizite în intervalul orar 07.00-19.00. Ba mai mult decât atât, conform unor surse din mediul penitenciar, în jurul orei 19.00, în fiecare seară, deținuții trebuie să fie prezenți la apelul de seară. Iar, după ora 19.00, niciunul nu ar mai avea voie să iasă din celulă.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, în 27 mai

Dosarul de deținut al lui Liviu Dragnea, trecut ”la secret”?!

Reporterii site-ului nr. 1 din România au cerut conducerii închisorii să comunice datele exacte când Irina Tănase a mers în vizită la Liviu Dragnea, dar și cine a autorizat vizita pe care aceasta a efectuat-o, sâmbătă, 8 iunie 2019, la Penitenciarul Rahova. Iată că șefii Penitenciarului Rahova au „secretizat” însă dosarul de deținut al celebrului politician. După aproximativ 24 de ore, am primit un răspuns total surprinzător. (NU RATA, AICI: PREOT CUNOSCUT, ȘANTAJAT CU INFORMAȚII HALUCINANTE: ”A PATRONAT UN BORDEL LA CAPELA DIN TÂRGU-MUREȘ ȘI…”)

CANCAN.RO a aflat că Irina l-ar fi vizitat pe politician în afara orelor de program de la Rahova

”Referitor la adresa dumneavoastră înregistrată în unitatea noastră cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele: În conformitate cu prevederile Legii nr. 254 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, precum și ale H.G nr. 157/2016 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii, persoanele condamnate au dreptul să primească vizite în spații amenajate sub supravegherea vizuală a personalului penitenciarului, direct sau prin intermediul sistemelor electronice, în condiții de confidențialitate.

Totodată, mențiunile referitoare la acordarea dreptului la vizită, datele cu caracter personal, precum și alte aspecte înregistrate în documentele de  evidență ale persoanei condamnate au, de asemenea, caracter confidențial potrivit legii, sens în care informațiile solicitate se exceptează de la liberul acces al cetățenilor.

Acordarea dreptului la vizită pentru persoanele condamnate aflate în custodia Penitenciarului București-Rahova se efectuează pe baza unei programări prealabile, telefonic, prin e-mail sau direct la sediul penitenciarului, în timpul programului de lucru al sectorului de acordare a drepturilor la pachet și vizită, în speță 07:00 – 19:00, durata, periodicitatea și modalitatea de acordare a vizitelor aplicându-se unitar tuturor persoanelor vizitatoare”, a fost răspunsul celor de la Penitenciarul Rahova. Nicio vorbă despre vizita peste program sau despre persoana care a autorizat-o!

Mutat la Penitenciarul Jilava?!

La începutul săptămânii viitoare va expira perioada de carantină pentru Liviu Dragnea, iar apoi acesta va fi dus în fața comisiei din cadrul penitenciarului care va decide în ce regim va executa pedeapsa. Potrivit antena3.ro, Liviu Dragnea ar urma să execute pedeapsa în regim semi-deschis, iar tocmai din acest motiv ar putea fi mutat de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Jilava, .

Se pare că Penitenciarul Rahova nu ar avea suficiente celule pentru regimul semi-deschis și de aceea politicianul va fi dus la Penitenciarul Jilava. Regimul semi-deschis aduce cu sine o serie de avantaje. Deținutul se poate plimba prin anumite spații din zona penitenciarului, iar Liviu Dragnea poate depune cerere de eliberare condiționată după un an și jumătate.

De asemenea, Liviu Dragnea poate ieși la muncă și, dacă dorește, va primi zile de permisie în schimbul muncii sale. (NU RATA, AICI: LOGODNICUL PĂRĂSIT ÎNAINTEA NUNȚII A CÂȘTIGAT ”DESPĂGUBIRI” LA JUDECĂTORIE DE LA FOSTA IUBITĂ. SUMA ESTE… IREALĂ!)

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. (CITEȘTE ȘI: DRAGNEA A ”CAPOTAT” ÎN ÎNCHISOARE: ”E CU MORALUL LA PĂMÂNT! A AJUNS SĂ STRIGE NUMELE IRINEI, IAR GARDIENII…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Câte zile e valabilă amiabila?
Câte zile e valabilă amiabila?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Țara în care aplicația TikTok riscă să fie interzisă în termen de un an
Țara în care aplicația TikTok riscă să fie interzisă în termen de un an
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie:
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice