Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea în afara orelor de program! Gestul făcut de boșii de la Rahova! EXCLUSIVITATEA MOMENTULUI

Autor: I.D.
Publicat: 13/06/2019 | 16:45

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă super-exclusivitatea momentului. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Irina Tănase l-ar fi vizitat pe fostul președinte al PSD în afara orelor de program stabilite de conducerea Penitenciarului Rahova. Atenție, urmează informații în premieră națională! (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE SUPER-PREZENTATOARELE TVR A FOST ”COMBINATĂ” PE FACEBOOK DE UN ȘANTAJIST)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor informații de-a dreptul explozive. Sâmbătă, 8 iunie 2019, Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare, în afara orelor de program. (Cel mai bine platit job din București) Din câte se pare, tânăra și-ar fi făcut apariția la vorbitor după ora 19.30, iar întâlnirea ”de taină” ar fi durat aproximativ 40 de minute. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL PE AVEREA POLIȚISTULUI UCIS DE MILIONARUL ATAȘ. SORA ”DULĂULUI” O ACUZĂ PE VĂDUVĂ)

Suprinzător este faptul că vizita Irinei Tănase s-ar fi făcut în afara limitelor regulamentului de la Penitenciarul Rahova. Și asta pentru că deținuții pot primi vizite în intervalul orar 07.00-19.00. Ba mai mult decât atât, conform unor surse din mediul penitenciar, în jurul orei 19.00, în fiecare seară, deținuții trebuie să fie prezenți la apelul de seară. Iar, după ora 19.00, niciunul nu ar mai avea voie să iasă din celulă.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, în 27 mai

Dosarul de deținut al lui Liviu Dragnea, trecut ”la secret”?!

Reporterii site-ului nr. 1 din România au cerut conducerii închisorii să comunice datele exacte când Irina Tănase a mers în vizită la Liviu Dragnea, dar și cine a autorizat vizita pe care aceasta a efectuat-o, sâmbătă, 8 iunie 2019, la Penitenciarul Rahova. Iată că șefii Penitenciarului Rahova au „secretizat” însă dosarul de deținut al celebrului politician. După aproximativ 24 de ore, am primit un răspuns total surprinzător. (NU RATA, AICI: PREOT CUNOSCUT, ȘANTAJAT CU INFORMAȚII HALUCINANTE: ”A PATRONAT UN BORDEL LA CAPELA DIN TÂRGU-MUREȘ ȘI…”)

CANCAN.RO a aflat că Irina l-ar fi vizitat pe politician în afara orelor de program de la Rahova

”Referitor la adresa dumneavoastră înregistrată în unitatea noastră cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele: În conformitate cu prevederile Legii nr. 254 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, precum și ale H.G nr. 157/2016 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii, persoanele condamnate au dreptul să primească vizite în spații amenajate sub supravegherea vizuală a personalului penitenciarului, direct sau prin intermediul sistemelor electronice, în condiții de confidențialitate.

Totodată, mențiunile referitoare la acordarea dreptului la vizită, datele cu caracter personal, precum și alte aspecte înregistrate în documentele de  evidență ale persoanei condamnate au, de asemenea, caracter confidențial potrivit legii, sens în care informațiile solicitate se exceptează de la liberul acces al cetățenilor.

Acordarea dreptului la vizită pentru persoanele condamnate aflate în custodia Penitenciarului București-Rahova se efectuează pe baza unei programări prealabile, telefonic, prin e-mail sau direct la sediul penitenciarului, în timpul programului de lucru al sectorului de acordare a drepturilor la pachet și vizită, în speță 07:00 – 19:00, durata, periodicitatea și modalitatea de acordare a vizitelor aplicându-se unitar tuturor persoanelor vizitatoare”, a fost răspunsul celor de la Penitenciarul Rahova. Nicio vorbă despre vizita peste program sau despre persoana care a autorizat-o!

Mutat la Penitenciarul Jilava?!

La începutul săptămânii viitoare va expira perioada de carantină pentru Liviu Dragnea, iar apoi acesta va fi dus în fața comisiei din cadrul penitenciarului care va decide în ce regim va executa pedeapsa. Potrivit antena3.ro, Liviu Dragnea ar urma să execute pedeapsa în regim semi-deschis, iar tocmai din acest motiv ar putea fi mutat de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Jilava, .

Se pare că Penitenciarul Rahova nu ar avea suficiente celule pentru regimul semi-deschis și de aceea politicianul va fi dus la Penitenciarul Jilava. Regimul semi-deschis aduce cu sine o serie de avantaje. Deținutul se poate plimba prin anumite spații din zona penitenciarului, iar Liviu Dragnea poate depune cerere de eliberare condiționată după un an și jumătate.

De asemenea, Liviu Dragnea poate ieși la muncă și, dacă dorește, va primi zile de permisie în schimbul muncii sale. (NU RATA, AICI: LOGODNICUL PĂRĂSIT ÎNAINTEA NUNȚII A CÂȘTIGAT ”DESPĂGUBIRI” LA JUDECĂTORIE DE LA FOSTA IUBITĂ. SUMA ESTE… IREALĂ!)

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. (CITEȘTE ȘI: DRAGNEA A ”CAPOTAT” ÎN ÎNCHISOARE: ”E CU MORALUL LA PĂMÂNT! A AJUNS SĂ STRIGE NUMELE IRINEI, IAR GARDIENII…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...