Dragnea a ”capotat” în închisoare: ”E cu moralul la pământ! A ajuns să strige numele Irinei, iar gardienii…”

Publicat: 07/06/2019 | 23:21

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut declarații mega-exclusive de la o sursă D.A.S. categoria A. Conform acesteia, Liviu Dragnea ar fi ”capotat” în închisoare! Ar fi cu moralul la pământ. Fostul lider al principalului partid de guvernământ ar fi ajuns să strige numele iubitei, Irina Tănase, iar gardienii sunt cu ochii în patru, cu ordinul clar să evite o tragedie. Atenție, urmează mărturii în premieră națională!

Liviu Dragnea se află, în prezent, la Penitenciarul Rahova, unde a început executarea pedepsei de trei ani şi șase luni de închisoare. Însă, vreme de 21 de zile, fostul lider al PSD se va afla în carantină, pentru a fi supus unor investigaţii medicale și pentru a se acomoda, în același timp, cu regimul de detenție.

(VEZI AICI: CE PRESPUPUNE CARANTINA ÎN CARE SE AFLĂ LIVIU DRAGNEA LA PENITENCIARUL RAHOVA)

Ar striga inclusiv după șofer

Departamentul de Anchete Speciale (D.A.S.) al CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor declarații-bombă despre viața de după gratii a lui Liviu Dragnea, departe de familie și de cei dragi.

Este cu moralul la pământ, încă nu-i vine să creadă că a ajuns la închisoare. Este într-o stare foarte proastă, este trist și pare pierdut. A ajuns chiar să strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar și pe al șoferului. În fond, persoanele care erau tot timpul alături de el când se afla în libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detenție”, ne-a mărturisit o sursă D.A.S. categoria A.

(CITEȘTE ȘI: CÂND VA AVEA VOIE LIVIU DRAGNEA LA PRIMA VIZITĂ INTIMĂ DIN PARTEA IRINEI)

Liviu Dragnea, păzit non-stop

Asta nu este, însă, tot! La Rahova, Liviu Dragnea este păzit non-stop de gardieni, după ce autoritățile ar fi stabilit că fostul președinte al Senatului este o persoană vulnerabilă în spatele gratiilor.

ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor, n.r.) vrea să evite o tragedie, motiv pentru care gardienii îi acordă o atenție specială. Nu-l scapă nicio clipă din ochi, în așa fel încât să evite o eventuală tragedie. Au o grijă aparte de el, au primit directivă clară”, susține sursa noastră.

Mama iubitei liderului PSD, dată afară de ANP?!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a mai aflat un detaliu. Anișoara, mama Irinei Tănase, a lucrat, o bună perioadă, la ANP ca asistentă medicală. După mai mulți ani de muncă, “soacra” lui Liviu Dragnea s-a pensionat. Ulterior, însă, s-a reangajat pe post de colaborator la Administrația Națională a Penitenciarelor. Ar fi fost, din păcate pentru ea, dată afară, destul de suspect, cu puțin timp înainte ca liderul PSD să fie condamnat definitiv.

Sentință de trei ani și șase luni de închisoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

(VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LIVIU DRAGNEA ÎN AREST: ”A FOST BĂGAT LA…”)

Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Cum a reacționat Irina Tănase după condamnarea iubitului

Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, urmau să se căsătorească. Fostul lider PSD este de câțiva ani într-o relație cu blonda cu 31 de ani mai tânără, el având 56 de ani, iar ea doar 25. Discreți, Liviu Dragnea și Irina Tănase au evitat să vorbească despre relația lor și s-au ferit încă de la început de ochii presei.

(NU RATA: IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! PRIMELE IMAGINI CARE AR ”TRĂDA-O” PE IRINA TĂNASE)

Tânăra a fost contactată de mai multe publicații pentru a comenta condamnarea partenerului ei la închisoare, dar ea a refuzat să dea detalii prea multe.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...