Când va avea voie Liviu Dragnea la prima vizită intimă din partea Irinei

Publicat: 29/05/2019 | 10:32
Când va avea voie Liviu Dragnea la prima vizită intimă din partea Irinei

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la trei ani și jumătate de închisoare, de către Curtea Supremă și la scurt timp a ajuns în Penitenciarul Rahova, unde vas ta 21 de zile în carantină.

Fostul lider al PSD a depus o cerere pentru pachetul de 10 kilograme la care are dreptul – la care se mai pot adăuga 6 kilograme de legume și fructe – dar și pentru cele 5 vizite pe care le poate primi – printre care și pe cea a iubitei sale Irina.

Despre vizite intime, nici vorbă! Trebuie să-și ia gândul de la ele cel puțin pentru șase luni de acum înainte. Pentru a avea parte de astfel de recompense, Dragnea va trebui să arate că vrea să se îndrepte.

Cine l-a vizitat prima dată

Prima persoană care l-a vizitat pe Liviu Dragnea în închisoare a fost… un psiholog, iar ulterior a primit și vizita avocatei sale. Liviu Dragnea este încarcerat într-o celulă proaspăt zugrăvită și, conform digi24.ro, a primit deja pachet de acasă. Bineînțeles, în prima zi de închisoare, Liviu Dragnea a fost percheziționat, fotografiat și amprentat, așa cum prevede legea. Are matricolă penală – ceea ce se traduce prin număr de identificare – și a fost introdus în baza de datea penitenciarului.

Lui Liviu Dragnea i s-au făcut analizele și va sta trei săptămâni în carantină. Cum fostul lider PSD are unele antecedente medicale – probleme la coloana vertebrală – va fi scutit de efort fizic și, conform aceleiași surse, ar putea lucra la revista penitenciarului.

Citește și...