Ex-soțul bunăciunii de la Antenă a dansat erotic în club cu ”Prințesica tatuajelor”! Filmări în exclusivitate

Publicat: 30/09/2019 | 23:50

În urmă cu ceva timp, vă dezvăluiam, în premieră, AICI, că Bogdan Olaru nu ar fi suferit prea mult după sexoasa asistentă TV de la Antenă și și-a refăcut viața sentimentală la doar o lună după divorț. Tânărul pare să se fi îndrăgostit de sexoasa brunetă cunoscută în lumea bună drept ”Prințesica tatuajelor”. Cei doi au făcut un adevărat spectacol în unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noul cuplu. (CITEȘTE ȘI: NOUL ”REGE AL IMOBILIARELOR”A RĂVĂȘIT CAPITALA CU ULTIMUL MODEL DE PORSCHE SPEEDSTER)

Bogdan a trecut rapid peste depărțirea de Ramona Olaru. Dacă separarea a afectat-o intens pe frumoasa brunetă (TOATĂ POVESTEA AICI), tânărul nu stat prea mult pe gânduri și s-a reorientat. Spre altă divă din showbiz, pe nume Andreea, focoasa brunetă ce este cunoscută drept ”Prințesica tatuajelor. (NU RATA: MILIONARUL CUMPĂȘANU ARE MERCEDES DE 100.000 € + ȘOFER LA CHEREMUL LUI!)

Dansuri erotice în club!

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiți în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală, NUBA, acolo unde Bogdan și focoasa Andreea s-au distrat alături de câțiva prieteni.

La un moment dat, când atmosfera din renumita locație a devenit electrizantă, cea supranumită ”Prințesica tatuajelor” a oferit un adevărat spectacol. Pusă pe distracție, sexoasa brunetă în brațele căreia și-a găsit fericirea Bogdan Olaru după ce a ”rupt-o” definitiv cu asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a început să își miște formele apetisante în cel mai erotic mod cu putință.

Bruneta s-a mișcat amețitor, ridicându-și periculos de mult rochița și lăsând astfel, la vedere, fără să vrea, o parte din lenjeria intimă pe care o purta. „Spectacolul” oferit de noua parteneră a ex-soțului Ramonei Olaru a fost savurat pe deplin de suflarea masculină din club. (VEZI ȘI: E INCREDIBIL CUM ARATĂ MORMÂNTUL INTERLOPULUI CARE ȘI-A TRANSMIS MOARTEA PE FACEBOOK)

Noua iubită a lui Bogdan Olaru și-a arătat lenjeria intimă în club

Episodul care ar fi produs divorțul

În urmă cu aproape jumătate de an, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține ex-soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU SEXOASA DE LA ANTENĂ & NOUL IUBIT!)

Bogdan Olaru și ”Prințesa tatuajelor” nu se mai ascund după ce divorțul a fost semnat

I-a ridicat fără jenă fustița, în parc

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. (NU RATA: BROMANIA & SEXOASA LUI RĂZVAN ȘI DANI S-AU PLICTISIT RECIPROC ÎN NUBA!)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...