Fostul soț al vedetei de la Antenă s-a cuplat cu ”Prințesica tatuajelor”! Primele imagini cu noua iubită la nici o lună de la divorț

Publicat: 06/08/2019 | 08:00

Bogdan, fostul soț al vedetei de la Antenă, s-a cuplat cu Andreea, cunoscută în lumea mondenă drept ”Prințesica tatuajelor”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu ex-partenerul sexy-asistentei lui Răzvan & Dani și noua lui iubită, la nicio lună de la divorț.

Bogdan a trecut rapid peste depărțirea de Ramona Olaru. Dacă separarea a afectat-o intens pe frumoasa brunetă (TOATĂ POVESTEA AICI), bărbatul nu stat prea mult pe gânduri și s-a reorientat. Spre altă divă din showbiz, pe nume Andreea. Cei doi s-au distrat, în weekend, la Funky, un local select din Herăstrău.

Au stat îmbrățișați în club

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit în respectiva locație la o masă, alături de mai mulți prieteni comuni. Bogdan a ținut-o strâns în brațe pe ”Prințesica tatuajelor”, care a arătat că se simte perfect în compania fostului soț al vedetei de la Antenă. Cel mai nou cuplu din showbiz s-a distrat de minune, desigur, în limita bunului simț.

Au consumat băuturi alese și, după toate aparențele, vor repeta isprava în viitorul apropiat. Bruneta apetisantă, care este o adevărată artistă în materie de tatuaje, este prima fată cu care a ieșit în public Bogdan, la aproximativ o lună după divorțul de Ramona Olaru. Pentru moment, între ei lucrurile par în regulă, și nu ar trebui să excludem, sub nicio formă, posibilitatea unei relații de lungă durată.

Bogdan, distracție în club alături de noua iubită, „Prințesica tatuajelor”

(VEZI AICI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI)

Ramona, distracție pe litoral!

Dacă Bogdan a ales să-și facă veacul în București, Ramona Olaru s-a dus, în weekend-ul recent încheiat, pe litoralul românesc, la Mamaia. Unde s-a distrat în compania prietenilor la NUBA, dar și în alte localuri vestite din stațiune. Semn clar că încearcă să depășească momentul divorțului de bărbatul cu care a fost măritată în ultimii trei ani.

Ramona Olaru, distracție cu prietenii la mare

Episodul care ar fi produs despărțirea

În urmă cu aproape trei luni, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute.

Ramona Olaru, alături de Bogdan, în perioada când formau un cuplu

(VEZI AICI: E CLAR CEA MAI SEXOASĂ ASISTENTĂ TV DIN ROMÂNIA… RAMONA OLARU ARATĂ DEMENȚIAL ÎN COSTUM DE BAIE!)

I-a ridicat fără jenă fustița, în parc

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov.

(NU RATA: ”MINIONUL” PERVERS I-A RIDICAT FUSTIȚA ÎN PARC ASISTENTEI DE LA NEATZA! SUNT IMAGINILE ANULUI!)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)