Divorțul a ”răvășit-o” pe sexy-asistenta lui Răzvan & Dani! Imagini necenzurate cu Ramona Olaru nemachiată

Publicat: 29/06/2019 | 05:30

Divorțul a ”răvășit-o”, clar, pe sexy-asistenta lui Răzvan & Dani! Avem și dovada! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini necenzurate cu Ramona Olaru nemachiată. Un lucru este cert: superba blondină nu traversează deloc o perioadă fericită. (Cel mai bine platit job din București)

Între Ramona și Bogdan se pare că situația este clară: nu mai există cale de împăcare! Doar că superba asistentă de la “Neața” nu pare deloc împăcată cu gândul despărțirii. Pe scurt, suferă! Aflată în plin divorț cu bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu trei ani, vedeta a ieșit în public nemachiată! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

(VEZI AICI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI: ”EL VREA DIVORȚUL, DAR EU NU VREAU! ÎL IUBESC PREA MULT!”)

Ramona Olaru, devastată de divorț!

Semn clar să “litigiul” în care se află cu Bogdan nu îi priește absolut deloc. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor matinali Răzvan & Dani în timp ce cobora din mașină. Îmbrăcată sexy, dar… fără pic de machiaj!

Lucru care nu îi stă deloc în fire. În momentul în care a coborât din autoturism, Ramona Olaru a afișat o mină tristă și a părut super-îngândurată. Din simpul motiv că divorțul cerut de partenerul ei de viață, pur și simplu, a ”răvășit-o”.

Sexy-asistenta lui Răzvan & Dani va trece însă, cu siguranță, și peste acest moment. Pentru că este o tânără frumoasă, puternică și are tot viitorul înainte. Nu are niciun motiv să fie tristă, iar toți ne dorim să o vedem, pe viitor, cu zâmbetul pe buze, nu ca în imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a obținut recent.

Ramona Olaru a apărut nemachiată în public

Episodul care a produs despărțirea

În urmă cu aproximativ o lună, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (VEZI AICI, DETALII)

I-a ridicat fără jenă fustița, în parc

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov.

(NU RATA: E CLAR CEA MAI SEXOASĂ ASISTENTĂ TV DIN ROMÂNIA… RAMONA OLARU ARATĂ DEMENȚIAL ÎN COSTUM DE BAIE!)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...