Primele imagini cu sexoasa de la Antenă & noul iubit!

Autor:
Publicat: 11/09/2019 | 22:37

Cuplu bombă în showbiz-ul românesc! La aproximativ două luni de când a ieșit de sub ”contract” sexy-asistenta de ”Neatza cu Răzvan și Dani” și-a refăcut viața sentimentală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații savuroase.(CITEȘTE ȘI: PRIMA DOVADĂ CLARĂ CĂ MARIO IORGULESCU ERA ”ABONATUL” UNUI TRAFICANT DE COCAINĂ!)

De când a devenit o femeie liberă, Ramona Olaru, sexoasa asistentă de la Antena 1, a devenit una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate că a fost curtată de fotbaliști celebri și afaceriști de succes blondina se pare că și-a găsit liniștea sufletească în brațele unui artist ce face parte din noua generație care s-a impus în industria muzicală românească.(NU RATA, AICI: INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI BOTE: ”ESTE ÎN CONTINUARE LA TERAPIE INTENSIVĂ! ABIA A ÎNCEPUT SĂ…”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul savuroase legate de noua poveste de dragoste ce se înfiripă pe scena mondenă de la noi din țară.(NU RATA, AICI: CE BĂRBAT CELEBRU O CONSOLEAZĂ PE RAMONA DE LA NEATZA DUPĂ DIVORȚ! A FOST PRINS INTRÂND PE FURIȘ ÎN CASA ASISTENTEI DE LA ANTENA 1)

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, de aproximativ trei săptămâni, Ramona Olaru trăiește o veritabilă poveste de dragoste cu Iulian-Adrian Popescu, tânărul ce este cunoscut publicului larg drept Cuza de la ”Noaptea Târziu”.  Prietenii vedetei susțin faptul că aceasta e  amorezată până peste cap de tânărul artist. Cu toate că a ales să își țină relația ”la secret”, Ramona Olaru a postat pe Instagram câteva amănunte despre  noul bărbat în brațele căruia se pare că și-a găsit fericirea.(NU RATA, AICI: UNCHIUL VICTIMEI LUI MARIO: ”AM AVUT UN NOROC DE LA DUMNEZEU! EU, CU FIUL MEU, AM ÎNTÂRZIAT PUȚIN, LA MC DONALD’S, APOI…”)

Ramona Olaru, comentarii despre noul iubit

La una dintre cele mai recente poze pe care le-a postat pe renumita platformă de socializare, sexy-asistenta de la Antena 1 a pus o descriere care confirmă relația cu renumitul artist: ”Cum ies oltencele din dus! PS: Nu stiam , mi-a spus iubitul meu oltean!;))”. Iubitul oltean fiind nimeni altul decât Cuza de la “Noaptea târziu”, tânărul fiind originar din Târgu Jiu.(NU RATA, AICI: AUDI-UL ÎN CARE ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL DANY VICOL ESTE UN MORMAN DE FIARE VECHI!)

Ramona Olaru și Cuza de la ”Noaptea târziu”, noul cuplu din showbiz

Fostul soț și-a făcut o nouă iubită

Bogdan, fostul soț al vedetei de la Antenă, s-a cuplat cu Andreea, cunoscută în lumea mondenă drept ”Prințesica tatuajelor”, așa cum CANCAN.RO  a dezvăluit AICI. Cei doi au fost văzuți îmbrățișați la un restaurant din Herăstrău.

Bruneta apetisantă, care este o adevărată artistă în materie de tatuaje, este prima fată cu care a ieșit în public Bogdan, la aproximativ o lună după divorțul de Ramona Olaru. Pentru moment, între ei lucrurile par în regulă, și nu ar trebui să excludem posibilitatea unei relații de lungă durată.(NU RATA, AICI: BAD BOY-UL DIN K1 A ÎNCERCAT S-O COMBINE LA NUBA PE VEDETA ANTENEI 1!)

Ramona Olaru s-a lăsat fotografiată pe mașina noului ei iubit

Episodul care ar fi produs despărțirea

În urmă cu aproximativ trei luni, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei.

După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute.(NU RATA, AICI: FOSTUL SOȚ AL VEDETEI DE LA ANTENĂ S-A CUPLAT CU ”PRINȚESICA TATUAJELOR”! PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ LA NICI O LUNĂ DE LA DIVORȚ)

I-a ridicat fustița, în parc!

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. (DETALII AICI)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.(NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA LUI RĂZVAN & DANI A ”PRĂDUIT” LA NUBA UN CUNOSCUT PLĂTITOR DE 3 STICLE DE BELUGA!)

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)