Prima dovadă clară că Mario Iorgulescu era ”abonatul” unui traficant de cocaină!

Autor: I.D.
Publicat: 10/09/2019 | 22:21

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de-a dreptul uluitoare despre fiul șefului de la Ligă. Reporterii D.A.S au intrat în posesia unui document ”ținut la secret” până acum din care reiese faptul că Mario Iorgulescu era ”abonatul” unui traficant de cocaină.(CITEȘTE ȘI: L-AM GĂSIT PE SINGURUL MARTOR AL ACCIDENTULUI: ”L-AM SCOS DIN MAȘINĂ PE MARIO CA SĂ NU ARDĂ DE VIU! REPETA CONTINUU CĂ…” / “VICTIMA DIN AUDI A APUCAT SĂ MAI CLIPEASCĂ O DATĂ ȘI… GATA!”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unui document ce a fost ”ținut la secret” și care se află pe masa anchetatorilor de la Crimă Organizată. Din respectivul document reiese faptul că fiul șefului de la Ligă era ”abonatul” unui traficant de substanțe periculoase.

Pentru că dosarul face parte dintr-o amplă anchetă desfășurată de DIICOT, site-ul nr.1 din România a decis să facă public doar un scurt fragment în care se face referire la fiul șefului de la Ligă, Mario Iorgulescu. Unul dintre bărbații ce a intrat în atenția oamenilor legii se pare că i-ar fi vândut substanțe interzise fiului șefului de la Ligă.(NU RATA. AICI: IMAGINI TERIFIANTE CU GINO IORGULESCU: NEBĂRBIERIT ȘI CU O FIGURĂ DE CEARĂ!)

Mario Iorgulescu ar fi fost ”abonatul” unui traficant de cocaină!

”Abonatul” unui traficant de cocaină!

„Întrucât în cauză nu au fost finalizate cercetările față de inculpatul GHEORGHIU GEORGE, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 al. 1 și 2 din Legea 143/2000, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal (există indicii din care rezultă că inculpatul ar fi comercializat cocaină numitului IORGULESCU GINO MARIO)…”, se arată în documentul ce a intrat în posesia D.A.S.

Din câte se pare, procurorii de la Crimă Organizată sunt pe urmele dealerului care i-ar fi vândut droguri juniorului lui Gino Iorgulescu. Cu siguranță CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, o să vă țină la curent cu noutățile care o să apară în mega-dosarul în care apare și numele lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, legături cu un traficant de substanțe periculoase

Mai mult decât atât, informații pe care le publicăm în premieră ”susțin”, în actuala împrejurare, teoria căreia Iorgulescu Jr ar fi fost sub influența unor droguri puternice în momentul în care a produs teribilul accident de pe Șoseaua Chitilei.(NU RATA, AICI: I-AU ”EXPLODAT” SÂNII SEXOASEI! PRIMELE IMAGINI CU DEZASTRUL DIN SUTIEN: ”SUNT FOARTE DEZAMĂGITĂ!”)

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...