Imagini terifiante cu Gino Iorgulescu: nebărbierit și cu o figură de ceară!

Publicat: 09/09/2019 | 22:55

Terifiantul accident în care a fost implicat fiul său, pe șoșeaua Chitilei, l-a devastat pe șeful de la Ligă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini terifiante. Gino Iorgulescu, nebărbierit și cu o figură de ceară, și-a stabilit ”centrul de comandă” la restaurantul din Herăstrău.(CITEȘTE ȘI: VICTIMA LUI MARIO IORGULESCU ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA! A REFUZAT SĂ PLECE DE ACASĂ: ”I-A SPUS SOȚIEI LUI CĂ…”)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Gino Iorgulescu în fața restaurantului pe care-l deține în zona de nord a Capitalei. De când fiul său a fost implicat într-un teribil accident rutier, șeful de la Ligă pare să fie devastat total. În ultima perioadă, Gino și-a petrecut timpul mai mult pe la luxoasa locație pe care o deține, acolo unde se pare că a organizat ”centrul de comandă”.

În momentul în care a părăsit restaurantul Gino Iorgulescu, pur și simplu, a uimit pe toată lumea. Șeful de la Ligă era nebărbierit și etala o figură de ceară. Din câte se pare, problemle din ultima perioadă l-au doborât complet. În imagini se poate observa cum șeful LPF este abătut și trist, cu gândul doar la fiul său, care a fost supus și unei intervenții chirurgicale, după accidentul ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe șoseaua Chitilei. (CITEȘTE ȘI: MARIO IORGULESCU A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ?! ÎNAINTEA ACCIDENTULUI, ÎȘI ANUNȚASE PRIETENII CĂ…)

Șeful de la Ligă atela o figură de ceară și era nebărbierit

Prietenii i-au sărit în ajutor!

Șeful de la Ligă n-a fost lăsat singur la greu. Printre cei care sunt lângă Gino Iorgulescu în această perioadă se numără și renumitul Serghei Mizil. Celebrul bărbat se pare că a fost delegat de bossul de la LPF  să se ocupe de bolidul de lux la volanul căreia se afla Mario în momentul accidentului.

După ce ar fi efectuat o scurtă vizită pe la sediul poliție în curtea căruia este depozitată mașina avariată, Serghei și-a făcut apariția la restaurantul de pe malul lacului Herăstrău, acolo unde presupunem că a avut o scurtă discuție cu șeful LPF.(NU RATA, AICI: IMAGINI ȘOCANTE CU MOMENTUL ACCIDENTULUI PRODUS DE MARIO IORGULESCU! ”GONEA” CA O RACHETĂ!)

Serghei Mizil a fost chemat de urgență la intervenție

Reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-au contactat pe Gino Iorgulescu, care nu a dorit să ne ofere foarte multe detalii despre starea fiului său. Foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat, tot ce a putut declara a fost: Mario este intubat” și a închis telefonul.

Apelul făcut de familia lui Mario!

Familia Iorgulescu a făcut un apel, în care roagă pe cei ce vor să afle informații despre starea de sănătate a fiului lor, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical.(NU RATA, AICI: LA CÂT S-A OPRIT ACUL VITEZOMETRULUI MAŞINII CONDUSE DE MARIO IORGULESCU, DUPĂ IMPACT. POATE DECOLA ŞI UN AVION)

Conducerea și personalul medical al spitalului Universitar de Urgență Elias a dovedit în aceste zile și ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate și un devodament cu adevărat extraordinar.

Momentele grele prin care trece familia noastră, situația dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanții mass-media, care vor să afle informații referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical. Este o rugăminte a noastră, a familiei, și către conducerea spitalului de a păstra discreția în aceste ore atât de grele pentru noi toți. Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei. Cu recunoștință, Gabriela și Gino Iorgulescu“, este mesajul transmis de părinții lui Mario Iorgulescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...