Victima lui Mario Iorgulescu și-a presimțit moartea! A refuzat să plece de acasă: ”I-a spus soției lui că…”

Autor:
Publicat: 09/09/2019 | 07:45

Fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un groaznic accident de circulație, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani care muncea din greu să-și întrețină cele două fetițe. Soarta face că în dimineața fatidică acesta se întorcea de la un priveghi, un eveniment nefericit la care nu și-ar fi dorit să meargă, însă a acceptat într-un final pentru ca familia să nu se supere familia pe el.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii în premieră! 

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că duminică dimineață, în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani, respectiv Mario Iorgulescu, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. (Citește și GINO IORGULESCU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE FIUL SĂU A PROVOCAT UN ACCIDENT MORTAL. CE A SPUS LA TELEFON E CUTREMURĂTOR)

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, în vreme ce Mario Iorgulescu, cel care a provocat accidentul, a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenţă azi-noapte, operaţia a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conştient, este intubat şi ventilat mecanic„, a declarat Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

De precizat că Mario era la volanul unui bolid extrem de puternic, Aston Martin, nou-nouț, care ar fi atins 240 de km/oră, potrivit martorilor care au văzut blocat acul vitezometrului, imediat după impact.

Dany Vicol, victima care circula cu un Audi vechi, pe celălalt sens de mers, nu a mai avut nicio șansă. Tânărul a fost efectiv strivit în urma impactului. Soarta face că acesta se întorcea, culmea, de la un priveghi, iar în spatele mașinii lui se aflau alte rude care l-au însoțit și au asistat șocate la această tragedie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut o declarație în premieră chiar de la o rudă a victimei.

Dany Vicol era tatăl a două fetițe. El a avut parte de o moarte groaznică
Dany Vicol era tatăl a două fetițe. El a avut parte de o moarte groaznică

Băiatul se întorcea de la o înmormântare. De obicei nu îi plăceau astfel de evenimente, i-a spus soției că nu voia să meargă. L-au însoțit mai multe rude din partea soției, care aveau legătură și cu decedatul. Ea trebuie să meargă de fapt, dar nu a putut, deoarece a rămas acasă să aibă grijă de băiețelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo și a plecat, iar la câteva minute au plecat și rudele care îl însoțiseră la priveghi, cu mai multe mașini în spatele lui.

Dani locuiește în Chitila. Accidentul s-a produs la maxim un kilometru de casa lui. Făcea sacrificii mari pentru creșterea celor doi copii, un băiat de patru luni cu actuala soție și o fetiță de șase ani din prima căsătorie. Îl ajutau foarte mult și părinții lui. Aproape în fiecare weekend se întâlnea cu fiica lui la ei acasă. În ultima vreme lucra în străinătate, a fost în Anglia, iar recent se întorsese din Germania„, ne-au declarat în exclusivitate persoane apropiate lui Dani Vicol.

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)