EXCLUSIV. Gino Iorgulescu, prima reacție după ce fiul său a provocat un accident mortal. Ce a spus la telefon e cutremurător

Publicat: 08/09/2019 | 13:37
EXCLUSIV. Gino Iorgulescu, prima reacție după ce fiul său a provocat un accident mortal. Ce a spus la telefon e cutremurător

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces. Acesta a pierdut controlul bolidului de lux pe care tocmai și-l cumpărase și a pătruns pe contrasens, izbindu-se, spun martorii, cu 240 de kilometri la oră în mașina unui tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii.

Reporterii CANCAN.RO l-au contactat pe Gino Iorgulescu, care nu a dorit să ne ofere foarte multe detalii despre starea fiului său. Foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat, tot ce a putut declara a fost: „Mario este intubat” și a închis telefonul.

“Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte”

Șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav

Potrivit martorilor, imediat după accident, starea fiului președintelui LPF, nu era critică, era conștient, primele declarații ale medicilor de pe ambulanță au fost: “Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte”. Ulterior, se pare că s-a înrăutățit, acum se află în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, fiind intubat și ventilat mecanic.

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic“, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Conform protocolului, tânărului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice în prezența Poliției, acestea fiind trimise la Institutul Național de Medicină Legală (INML).