Mario Iorgulescu a vrut să se sinucidă?! Înaintea accidentului, își anunțase prietenii că…

Autor:
Publicat: 08/09/2019 | 16:20

Mario Iorgulescu este internat în stare gravă, la Spitalul Elias, după ce a provocat un grav accident de circulație, în urma căruia a murit un alt șofer de 24 de ani. Primele date arată că fiul șefului LPF ar fi pierdut controlul volanului, dar apropiații lui susțin, de asemenea, că acesta era foarte confuz în ultima perioadă, după ce iubita lui l-a părăsit. 

La doar câteva zile după ce și-a cumpărat un Aston Martin nou-nouț, Mario Iorgulescu a provocat un accident deosebit de grav, pe Șoseaua Chitilei, în urma căruia un alt șofer, aflat într-un Audi destul de vechi, a murit aproape strivit, pentru că viteza cu care ar fi circulat Mario era de 240 de kilometri la oră, spun martorii de la fața locului. (CITEȘTE ȘI: EL ESTE TÂNĂRUL CARE A MURIT ÎN URMA ACCIDENTULUI PRODUS DE MARIO IORGULESCU! DANY AVEA 24 DE ANI ȘI DOUĂ FETIȚE LA CARE ABIA AȘTEPTA SĂ AJUNGĂ)

Aceeași martori susțin că fiul șefului de la LPF ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contransens, iar acum probele care i s-au recoltat urmează să stabilească dacă acesta consumase alcool sau substanțe interzise.

Până atunci, apropiații lui Mario Iorgulescu se gândesc la toate scenariile sumbre, și asta pentru că tânărul nu era deloc într-o stare bună în ultima perioadă, fiind mai degrabă trist și confuz. Asta după ce iubita lui, Maria, a pus punct relației. Motivul ar fi fost acela că Mario nu avea ochi doar pentru ea, ba chiar ar fi fost prins în ”ofsaid”. (VEZI ȘI: PĂRINȚII LUI MARIO IORGULESCU, MESAJ PENTRU FAMILIA TÂNĂRULUI CARE ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN URMA ACCIDENTULUI PROVOCAT DE FIUL LOR)

În dimineața accidentului, fata se afla într-un club din București, se distra împreună cu un grup de prietene. Aflând asta, Mario, care la momentul acela era la o partidă de poker, în afara Bucureștiului, s-a ridicat și a plecat val-vârtej spre București. Momentan nimeni nu știe încotro se îndrepta exact, cert este că pozele cu fosta lui iubită, distrându-se în club, l-au bulversat.

În dimineața accidentului, fosta iubită a lui Mario, Maria, se distra în club, alături de prietenele ei

“TRĂIEȘTE! DAR ARE MÂINILE ȘI PICIOARELE RUPTE”

Șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav

Potrivit martorilor, imediat după accident, starea fiului președintelui LPF, nu era critică, era conștient, primele declarații ale medicilor de pe ambulanță au fost: “Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte”. Ulterior, se pare că s-a înrăutățit, acum se află în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, fiind intubat și ventilat mecanic. (CITEȘTE ȘI: ÎN CE STARE A FOST GĂSIT MARIO IORGULESCU, IMEDIAT DUPĂ ACCIDENT: “TRĂIEȘTE! DAR ARE MÂINILE ȘI PICIOARELE RUPTE”)

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic“, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)