În ce stare a fost găsit Mario Iorgulescu, imediat după accident: „Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte”

Publicat: 08/09/2019 | 13:03
În ce stare a fost găsit Mario Iorgulescu, imediat după accident: „Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte”

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident mortal în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, la ieșirea din Capitală. Șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav.

Potrivit martorilor, imediat după accident, starea fiului președintelui LPF, nu era critică, era conștient, primele declarații ale medicilor de pe ambulanță au fost: „Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte”. Ulterior, se pare că s-a înrăutățit, acum se află în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, fiind intubat și ventilat mecanic.

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic„, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Conform protocolului, tânărului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice în prezența Poliției, acestea fiind trimise la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav.

Citește și...