Imagini șocante cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu! ”Gonea” ca o rachetă!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 09/09/2019 | 20:15

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere de pe Șoseaua Chitilei, acolo unde a avut loc tragedia produsă de fiul lui Gino Iorgulescu. 

Din imagini se vede viteza amețitoare cu care rula mașina fiului lui Gino Iorgulescu. În plus, semaforul care apare în imagini indica culoarea roșie pentru Mario Iorgulescu. Băiatul lui Gino Iorgulescu este în stare gravă la spital, după ce a ucis cu bolidul său de lux un barbat de 24 de ani, tatăl a două fetițe. Mario a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens.

A izbit în plin o altă maşină, iar şoferul nevinovat a murit pe loc din cauza impactului extrem de puternic. Surse apropiate anchetei susțin că Mario conducea pe șoseaua Chitilei cu peste 200 de km/h. Primele cercetări la locul tragediei arată că nu a existat nicio urmă de frânare, relatează antena3.ro.

Așa arăta mașina victimei lui Iorgulescu, după impact sursa: Antena3
Așa arăta mașina victimei lui Iorgulescu, după impact sursa: Antena3

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, tocmai îşi cumpărase noua maşină de lux. Circula cu o viteză foarte mare având în vedere că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km pe oră.

Zeci de minute pompierii s-au chinut să scoată victimele din masini. În luxosul Aston Martin, de peste 300 de mii de dolari, era Mario Iorgulescu, fiul Preşedintelui Ligii Profesioniste de Forbal. În cealaltă maşină era un tânăr de 24 de ani, rudă cu cea supranumită vrăjitoarea Melisa, femeia care s-a judecat ani de zile cu Oana Zăvoranu. Tânărul a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că Mario Iorgulescu a ajuns în faţa lui, după ce a pierdut controlul volanului.

Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală, unde medicii l-au operat timp de trei ore. A suferit o hemoragie puternică la nivelul abdomenului. La Spital, lui Mario Iorgulescu i s-au recoltat şi probe de sânge. Se presupune că tânărul ar fi consumat alcool şi venise de la o seară de poker, potrivit imaginilor postate de acesta pe o reţea de socializare.

Citește și...