Bad boy-ul din K1 a încercat s-o combine la NUBA pe vedeta Antenei 1!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 08/08/2019 | 22:31

De când a ieșit de sub ”contract”, Ramona Olaru este mai vânată ca niciodată de bărbați, mai ales prin cluburile unde se distrează în această vară.  După ce un milionar monden și-a încercat norocul, a venit acum rândul unui sportiv celebru, luptător. Care nu a avut însă destul curaj să se apropie direct de frumoasa asistentă a lui Răzvan&Dani și s-a folosit de o altă metodă… Mai ”demodată” ar spune unii. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii explozive!  

Asistenta matinalilor de la Antena 1 este mai mereu prezentă în cluburi, de când a acceptat să divorțeze, după trei ani de căsnicie. „El vrea divorțul, dar eu nu vreau! Îl iubesc prea mult!”, s-ar fi confesat, inițial, Ramona Olaru unei prietene.

Se pare însă că a trecut destul de repede peste această despărțire. Sexy-asistenta a fost văzută aproape weekend de weekend în cluburile de pe litoral, „jucându-se cu focul”, în compania unor bărbați celebri. Ce-i drept, nici ea nu cedează ușor, și tot ce face momentan este să… incite. (NU RATA: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Atac prin… învăluire

Așa s-a întâmplat recent, evident, în clubul Nuba, unde Ramona a venit însoțită de o prietenă. Nu a durat foarte mult până când a intrat în vizorul unui mascul feroce! Însă, pe cât de feroce, pe atât de timid, pentru că nu a îndrăznit s-o abordeze direct pe ea, așa că a ales o variantă… ocolitoare.

Este vorba despre luptătorul Bogdan Stoica, divorțat cu scandal în 2017, căruia se pare că i-a căzut cu tronc Ramona, dar i-a scris prietenei ei pentru a-și face intrarea… ”Dansezi singură, razna, acolo”, a fost unul dintre mesajele trimise de luptător. În tot acest timp, cât cei doi conversau, la câteva mese distanță – pesemne că se știau deja dinainte – Bogdan Stoica intrase pe contul de Instagram al Ramonei și își „clătea ochii” cu pozele ei sexy, dar și cu story-urile ei. (VEZI ȘI: E CLAR CEA MAI SEXOASĂ ASISTENTĂ TV DIN ROMÂNIA… RAMONA OLARU ARATĂ DEMENȚIAL ÎN COSTUM DE BAIE!)

Într-un final, probabil când prietena asistentei i-a dat puțin curaj, bad boy-ul din K1 – care a divorțat în 2017 –  și-a făcut apariția la masa lor și a început să schimbe amabilități cu amândouă. Fără să dea bănuit că a ieșit „la vânătoare”. Discuția a rămas oarecum în coadă de pește la finalul serii, pentru că, așa cum și-a făcut deja un obicei, Ramona cedează greu.

Fostul soț și-a făcut o nouă iubită

Bogdan, fostul soț al vedetei de la Antenă, s-a cuplat cu Andreea, cunoscută în lumea mondenă drept ”Prințesica tatuajelor”, așa cum CANCAN.RO  a dezvăluit AICI. Cei doi au fost văzuți îmbrățișați la un restaurant din Herăstrău.

Bruneta apetisantă, care este o adevărată artistă în materie de tatuaje, este prima fată cu care a ieșit în public Bogdan, la aproximativ o lună după divorțul de Ramona Olaru. Pentru moment, între ei lucrurile par în regulă, și nu ar trebui să excludem posibilitatea unei relații de lungă durată.

Fostul soț al Ramonei și noua lui iubită
Fostul soț al Ramonei și noua lui iubită

Episodul care ar fi produs despărțirea

În urmă cu aproximativ trei luni, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei.

După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute.

I-a ridicat fustița, în parc!

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. (DETALII AICI)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...