Sexy-asistenta lui Răzvan & Dani a ”prăduit” la NUBA un cunoscut plătitor de 3 sticle de Beluga!

Publicat: 28/07/2019 | 22:09

Ramona Olaru nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, după ce a divorțat, dar se descurcă. Chiar foarte bine. Are ”fentele”  la ea și știe cum să iasă în câștig, chiar dacă nu dă nimic la schimb. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat despre cât de frumos a driblat asistenta lui Răzvan și Dani un afacerist aprins rău după ea, fără ca acesta să-i înscrie vreun gol în poartă! 

După o bună perioadă în care asistenta TV a crezut că poate schimba decizia fostului soț, inevitabilul s-a produs, iar cei doi au ajuns la notar, unde au semnat, de comun acord, actul de divorț.

Frumoasa asistentă se reface după divorț

Care ar fi fost motivul despărțirii? În urmă cu aproximativ o lună, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a întâlnit-o pe Ramona în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a văzut cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, ea a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparținea fostului soț. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionului ei câteva ținute.(CITEȘTE ȘI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI: ”EL VREA DIVORȚUL, DAR EU NU VREAU! ÎL IUBESC PREA MULT!”)

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale asistentei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, de culoare mov (DETALII AICI).

Momentul antologic când sexy-asistentei i-a fost ridicată fustița, în parc
Momentul antologic când sexy-asistentei i-a fost ridicată fustița, în parc

Ramona încearcă să treacă acum cât mai ușor peste perioada sensibilă de după divorț, așa că face nopți albe, prin cluburi, cu prietenele ei, așa cum se mai întâmplă după o despărțire. Nimic nou. În cazul ei altceva este mai interesant, pentru că nicio ieșire de-ale blondei nu rămâne fără efecte!

Plătitorul s-a ales cu…

Pentru că mulți bărbați ”potenți” se gândesc că este o ”căprioară” vulnerabilă în această perioadă, ajung să-și plângă de milă la final. Cum s-a întâmplat recent, când Ramona a fost abordată în club de un ”plătitor” cunoscut în lumea bună, care le-a invitat-o la masa lui, atât pe ea cât și pe prietena ei. Fără să stea prea mult pe gânduri, a acceptat invitația, iar dialogul dintre ei l-a cam dat pe spate pe amorezat, după ce i-a propus să bea toți trei o sticlă de vin.

– Vin? Ce e ăla vin?” Poate vodcă vrei să spui …

Omul, fără să știe cât poate duce blonda, propune finuț:

– Păi bine, hai să vă dau câte un shot de vodcă!

Un shot? Poate trei! Eu nu merg la shot, merg la sticlă. Și cum suntem trei, toți trei câte o sticlă”, i-a spus Ramona, în timp ce probabil ”plătitorul” se gândea ce se ”alege” din ea la final… în condițiile astea. Și, ca să-i arate că nu contează doar cantitatea pentru ea, ci și calitatea, sexoasa asistentă ridică pretențiile: ”Bine, dar nu orice vodcă, ci Beluga Gold Line”. Pentru cei care nu știu, o astfel de sticlă costă 2.100 de lei. ”Plătitorul” s-a conformat și i-a făcut Ramonei pe plac. (CITEȘTE AICI: Ramona Olaru, la plajă cu arhicunoscutul prezentator TV anchetat pentru trafic de droguri!)

După ce s-a consumat toată băutura de la masă, și toată lumea s-a simțit bine, ”plătitorul” a constatat, printre aburii alcoolului, că asistenta TV și amica ei au dispărut ca printr-o minune dumnezeiască, iar el a rămas cu buza umflată și cu o „pagubă” de 6.300 de lei! Probabil, dacă ar fi arătat disponibilitate financiară mai mare, și i-ar fi propus o șampanie Armand de Brignac, Ramonica nu s-ar fi grăbit să-l părăsească așa repede.

“Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial!”

Într-un interviu mai vechi acordat CANCAN.RO, Ramona Olaru a recunoscut că fostul ei soț nu a fost niciodată amator de nopți pierdute prin cluburi și spunea, de asemenea, că nu l-ar fi iertat niciodată dacă călca strâmb.

Soțul meu (n.r. Bogdan) e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine, cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva, înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, a spus Ramona Olaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...