Audi-ul în care și-a găsit sfârșitul Dany Vicol este un morman de fiare vechi!

Publicat: 10/09/2019 | 22:21

Autovehiculul în care și-a găsit sfârșitul  Dany Vicol, tânărul de 24 de ani, care a decedat în accidentul rutier provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a ajuns un morman de fiare vechi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ”mașina morții” în curtea Poliției.(CITEȘTE ȘI: CE NUMERE DE ÎNMATRICULARE AVEA ASTON MARTIN-UL DBS CONDUS DE MARIO IORGULESCU! CU PUȚIN TIMP ÎNAINTEA TRAGEDIEI, GINO ACHITASE 300.000 € PENTRU ”MAȘINA MORȚII” ȘI NU APUCASE SĂ O ASIGURE!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul halucinante. Audi-ul în care și-a găsit sfârșitul Dany Vicol este un morman de fiare vechi. Epava automobilului este depozitată în curtea Poliției, fiind obiectul unei anchete.(NU RATA, AICI: L-AM GĂSIT PE SINGURUL MARTOR AL ACCIDENTULUI: ”L-AM SCOS DIN MAȘINĂ PE MARIO CA SĂ NU ARDĂ DE VIU! REPETA CONTINUU CĂ…” / “VICTIMA DIN AUDI A APUCAT SĂ MAI CLIPEASCĂ O DATĂ ȘI… GATA!”)

Imaginile nocturne ce au fost publicate, în premieră, de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, nu relevau adevăratele dimensiuni ale impactului dintre cele două mașini ce au fost implicate în tragicul eveniment ce a a avut loc în noapte de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei. La lumina zilei se poate observa cât de puternic a fost avariată mașina lui Dany Vicol, , tânărul de 24 de ani, care a decedat în accidentul rutier provocat de fiul lui Gino Iorgulescu.

Audi-ul în care tânărul și-a găsit sfârșitul este distrus în totalitate. După cum arată epava ce este depozitată în curtea Polițeie, tânărul de 24 de ani n-ar fi avut nicio șansă să scape cu viață. Mai mult decât atât, imaginile obținute de site-ul nr.1 din România par să confirme ipoteza conform căreia mașina condusă de fiul șefului de la Ligă ar fi avut viteza de 240 km/h în momentul impactului.(NU RATA, AICI: IMAGINI TERIFIANTE CU GINO IORGULESCU: NEBĂRBIERIT ȘI CU O FIGURĂ DE CEARĂ!)

Audi-ul în care și-a găsit sfârșitul Dany Vicol este un morman de fiare vechi!

Mărturisiri șocante!

Bărbatul, care a ajuns primul la locul tragediei, a povestit în amănunt momentele șocante prin care a trecut după ce cele autoturisme s-au ciocnit violent.(NU RATA, AICI: ÎL VOR ÎNMORMÂNTA ÎN ACELAȘI LOC CU SORA LUI! DURERE FĂRĂ MARGINI PENTRU PĂRINŢII LUI DANY VICOL)

”Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! . M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”a mărturisit Matei, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

Citește și...