Ce numere de înmatriculare avea Aston Martin-ul DBS condus de Mario Iorgulescu! Cu puțin timp înaintea tragediei, Gino achitase 300.000 € pentru ”mașina morții” și nu apucase să o asigure!

Publicat: 10/09/2019 | 17:45

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare despre teribilul incident în care a fost implicat Mario Iorgulescu. Cu puțin timp înaintea tragediei, șeful de la LPF achitase 300.000 de euro pentru ”mașina morții” și nu apucase să o asigure.(CITEȘTE ȘI: VICTIMA LUI MARIO IORGULESCU ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA! A REFUZAT SĂ PLECE DE ACASĂ: ”I-A SPUS SOȚIEI LUI CĂ…”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de-a dretul șocante legate de terifiantul incident în care a fost implicat fiul bossului de la LPF, Mario Iorgulescu. (NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. BĂIEȚELUL DE 9 ANI CARE ȘI-A UCIS BUNICA ȘI-A ATACAT FRATELE MAI MIC: ”CÂND AM AJUNS ÎN CAMERĂ…”)

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, bolidul de lux, la volanul căruia se afla Marior Iorgulescu, un Aston Martin DBS, a fost ridicat în urmă cu aproximativ o săptămână din reprezentanța din București. Gino Iorgulescu ar fi scos din buzunar pentru ”mașina morții” nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro. Suma, care nu-i deloc de neglijat, se pare că s-a dus pe apa sâmbetei pentru că șeful de la LPF nu apucase să asigure mașina. Bolidul de lux la volanul căruia se afla Mario Iorgulescu, în seara accidentului,  avea numere roșii.(NU RATA, AICI: MARIO IORGULESCU A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ?! ÎNAINTEA ACCIDENTULUI, ÎȘI ANUNȚASE PRIETENII CĂ…)

Mașina pentru care Gino Iorgulescu a plătit 300.000 de euro a ajuns un morman de fiare

Nu-i la prima ispravă!

Din câte se pare, Aston Martin-ul  nu este primul bolid de lux distrus de Mario Iorgulescu. În urmă cu trei ani, pe vremea când fiul bossului de la LPF se afla la studii în Elveția, tânărul ar fi avariat serios o mașină de 120.000 de euro. Potrivit unei surse D.A.S, Mario Iorgulescu ar fi dat daună totală unui Nissan GT-R, pe vremea când locuia la Geneva. (NU RATA, AICI: ANDREEA ANTONESCU, GESTURI INTIME CU UN DJ! FILMĂRILE CONSFINȚESC DIVORȚUL!)

”Mario e la al doilea accident de genul acesta. În 2016, la Geneva, acolo unde învăța, tânărul a distrus într-un accident un Nissan GT-R de 120.000 de euro”, a mărturisit sursa D.A.S.

Mario Iorgulescu ar fi dat daună totală unui Nissan GT-R, pe vremea când locuia la Geneva

Mario Iorgulescu, transportat în stare gravă la Spitalul Elias!

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că duminică dimineață, în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani – respectiv Mario Iorgulescu – care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

Ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, în vreme ce Mario Iorgulescu – cel care a provocat accidentul – a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.(NU RATA, AICI: LA CÂT S-A OPRIT ACUL VITEZOMETRULUI MAŞINII CONDUSE DE MARIO IORGULESCU, DUPĂ IMPACT. POATE DECOLA ŞI UN AVION)

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenţă azi-noapte, operaţia a avut ca scop controlul sângerării, adică hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conştient, este intubat şi ventilat mecanic“, a declarat Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...