Home » Exclusiv » BREAKING NEWS. Băiețelul de 9 ani care și-a ucis bunica și-a atacat fratele mai mic: ”Când am ajuns în cameră…”

BREAKING NEWS. Băiețelul de 9 ani care și-a ucis bunica și-a atacat fratele mai mic: ”Când am ajuns în cameră…”

De: Keva Iosif 08/09/2019 | 22:41
BREAKING NEWS. Băiețelul de 9 ani care și-a ucis bunica și-a atacat fratele mai mic: ”Când am ajuns în cameră...”

După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit ieri că băiatul de 9 ani din București care și-a ucis bunica, în urmă cu un an, a ajuns într-un centru de plasament, acum vine rândul unor alte mărturii în premieră în acest caz! Este vorba despre martori care susțin că imediat după crimă minorul și-ar fi atacat și fratele mai mic. 

Reamintim că, în luna mai a anului trecut, toată opinia publică a rămas șocată de vestea că un băiat de 9 ani, din București, și-a înjunghiat mortal bunica, cu patru lovituri de cuțit, pentru că i-a interzis să se mai joace la calculator, având teme de făcut.

Tragedia a fost anunţată prin 112 chiar de băiat. Martor la această oroare a fost și fratele lui mai mic, care s-a trezit speriat de țipete și a văzut corpul bătrânei, plin de sânge.

Ulterior, minorul care a comis crima, dar și fratele lui, împreună cu mama lor, au fost transferați căte un centru special unde au primit consiliere. Aici, specialiștii au constatat, în urma unei evaluări, că fratele mai mic al minorului care și-a ucis bunica este foarte afectat de cele întâmplate.

În urma evaluării psihologice a minorului R____ , s-a concluzionat că ulterior omuciderii întreg universul c________ a fost puternic schimbat, acest eveniment având drept consecință directă pentru copil pierderea persoanei de referință a bunicii materne și modificarea relației cu fratele mai mare. Copilul a trăit puternice sentimente de copleșire și neputință, frică și aplatizare emoțională, care s-au suprapus factorilor individuali vulnerabilizanți, efect al istoricului evenimentelor traumatizante consecutive (boala mamei, separarea de acesta, divorțul părinților, relația conflictuală dintre aceștia)”, se arată într-o motivare depusă la instanță prin care părinții minorului care ucis își doresc să-l ia din centru de plasament, acolo unde a ajuns acum, pentru că ei nu au respectat tratamentul impus de medici.

Mai mult decât atât, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă declarații în premieră despre comportamentul agresiv al minorului care a ucis, față de fratele mai mic și față de psihologi, imediat după tragedie, chiar în centrul în care au fost internați.

De asemenea, piesele dosarului relevă agresivitate ridicată a minorului D_____ față de mama și fratele mai mic, atât verbală, cât și fizică (a se vedea, spre ex., înscrisurile de la filele 68, 74 dosar, care atestă violență verbală și fizică a minorului D_____ față de mamă și frate). Totodată, raportul psihologic întocmit de Cabinet Individual de Psihologie L_________ E____ M_____ atestă ca minorul nu își poate controla stările de furie și comportamentele agresive și caracterul imprevizibil al acțiunilor acestuia, furie generalizată și crescândă dacă i se cere ceva ce nu dorește, însoțită de manifestări violente puternice (aruncatul obiectelor, înjuratul mamei, lovit ușa, refuzul regulilor, intruzivitate foarte mare în spațiul personal al celorlalți, comportament obsesiv-compulsiv).

Raportul olograf de tura din 18.08.2018 (fila 63 dosar fond): „la ora 14,30 se auzeau țipete din camera fraților D________ și împreuna cu colega mea J___ am mers să vad ce sa întâmplat; R____ a spus că D_____ l-a bătut cu picioarele iar mama îi face observații tot lui; i-am rugat să se liniștească daca nu o vom trimite pe mama în sala de joc iar noi vom sta cu ei în camera, la auzul celor spuse de noi, frații D________ s-au mai liniștit”,

– raportul olograf de tura din 12.08.2018 (fila 64 și 65 din dosarul de fond): „ Dna.D________ a dat tratamentul lui D_____. La 21 mi-a adus un telefon și doua încărcătoare însă am mers în camera ei fiindcă se auzeau țipete: ambii băieți ….. (indescifrabil) … au amenințat ca vor distruge încărcătoarele telefoanelor.

Mama lor le spunea sa se potolească și să se culce …. S-au liniștit când le-am spus ca o voi trimite pe mama lor la birou și voi sta eu cu ei„, a declarat un martor din centru care a asistat la scenele violente.

Minorul care și-a ucis bunica a avut probleme încă de la vârsta de 4 ani

Un alt detaliu care nu este cunoscut publicului îl reprezintă faptul că băiatul de 9 ani care și-a ucis bunica suferea de o afecțiune pshiatrică pe care medicii i-au depistat-o încă d ela vârsta de 4 ani.

Tribunalul a apreciat că, așa cum reiese din analiza coroborată a materialului probator redat anterior, situația de față a fost creată ca urmare a afecțiunilor psihiatrice de care suferă minorul D________ D_____ A_____ încă dinainte de divorțul părinților (conform raportului întocmit de Cabinetul Individual de Psihologie Gavajuc D____, D_____ a manifestat agresivitate de timpuriu, prima consultație psihiatrică fiind la vârsta de 4 ani a c________, în urma căreia primește prescripție medicamentoasă pentru tulburări de comportament ) și a refuzului tatălui de a colabora la aplicarea soluțiilor propuse de specialiști (total în cazul minorului D_____ – și școală, și terapie psihologică; parțial în cazul minorului R____ – tatăl participă la ședințele de terapie).

Raportul enumeră factorii situațional traumaticii care au existat în viața băiatului înainte de omucidere: „amenințarea integralității corporale și a vieții; vătămări corporale repetate, intenționate (mama și copilul declară că tata îl corecta fizic); abuz fizic și psihic repetat din partea tatălui (ceartă, amenințare, bătaie, neglijență), bunicii paterne (…), bunicii materne (…); expunerea la vătămare intenționată din partea bunicii materne în momentul producerii omuciderii (lovirea c________ cu mătura); observarea violenței domestice între membrii familiei (numeroase conflicte, amenințări, limbaj agresiv, implicare în comportamente agresive cu fratele mai mic); vinovăția față de vătămarea mamei (…); pierderea violentă și bruscă a persoanelor din familie(…)”, se arată în motivarea judecătorilor.

Parteneri
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
DRAMĂ totală între concurenții Survivor România. E mare scandal: ”Ești bădăran, știi că o să ieși!” VIDEO
DRAMĂ totală între concurenții Survivor România. E mare scandal: ”Ești bădăran, știi că o să...
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut prosopul de pe bust
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut...
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Dan Capatos, despre Bianca Drăgușanu: „ Era un dulap umblător cu o greblă în gură. Dacă am fi avut toți ambiția ei, eram peste Japonia”
Dan Capatos, despre Bianca Drăgușanu: „ Era un dulap umblător cu o greblă în gură....
SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM
SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT...
Kylie Jenner, transformată complet de intervențiile estetice. Cum arată acum
Kylie Jenner, transformată complet de intervențiile estetice. Cum arată acum
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu vreau să..
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu...
Vaccinarea OBLIGATORIE pentru acești români! Ministrul Sănătății a făcut anunțul
Vaccinarea OBLIGATORIE pentru acești români! Ministrul Sănătății a făcut anunțul
„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea
„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea
Cum se pun, de fapt, vinetele la borcan. Doar câțiva oameni știu această rețetă
Cum se pun, de fapt, vinetele la borcan. Doar câțiva oameni știu această rețetă
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a intrat cu maşina pe contrasens
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a...
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar
Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul...
Anunțul care va șoca o lume întreagă! Ce se întâmplă cu toți cei care au avut COVID-19
Anunțul care va șoca o lume întreagă! Ce se întâmplă cu toți cei care au...
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu vreau să..
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu...
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Alexandru Papadopol, adevărul despre premiile primite de actor. Secretul din breaslă s-a aflat
Alexandru Papadopol, adevărul despre premiile primite de actor. Secretul din breaslă s-a aflat
NEWS ALERT. Ploile nu se opresc. ANM a emis un Cod portocaliu de ploi abundente în 12 judeţe din ţară şi Cod galben în mare parte din ţară
NEWS ALERT. Ploile nu se opresc. ANM a emis un Cod portocaliu de ploi abundente...
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea:
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea: "...câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în...
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar avea curajul, la vârsta ei
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
"Tata nu fură banii familiei să-i dea la astfel de femei ordinare". Ce a spus...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Urmăriți o ediție incendiară!
Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră...
Faliment de răsunet în România. Bătălia este aprigă
Faliment de răsunet în România. Bătălia este aprigă
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Culiță Sterp e tătic! Daniela Iliescu a născut acum un bebeluș uriaș!
Culiță Sterp e tătic! Daniela Iliescu a născut acum un bebeluș uriaș!
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și aruncată în prăpastie! Detalii șocante
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și...
Șocant: Podul suspendat de la Brăila are probleme înainte de finalizare. CNAIR a cerut o intervenție de urgență
Șocant: Podul suspendat de la Brăila are probleme înainte de finalizare. CNAIR a cerut o...