Victor Slav a dat-o „parte în parte” cu Alex Bodi! Cine a câștigat

Publicat: 27/09/2019 | 15:25
Victor Slav a dat-o „parte în parte” cu Alex Bodi! Cine a câștigat

Alex Bodi, actualul soț, și Victor Slav, ex-ul și cel alături de care Bianca are o fetiță, s-au întâlnit zilele acestea, chiar cu ocazia zilei de naștere a micuței Sofia (3 ani). Atunci când s-a sărbătorit, iar personajul principal cine să fie altul decât fetița. Iată că cei doi ”rivali” au dat nas în nas la scurt timp după petrecere.

S-a întâmplat în aer liber, la o partidă de tenis cu piciorul. Partidă la care a asistat și Bianca Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV ȘI ALEX BODI, PRIMA ÎNTÂLNIRE DUPĂ BĂTAIA DIN PARCARE! CUM A REACȚIONAT FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU CÂND L-A VĂZUT PE ACTUALUL)

Cei doi, alături de câțiva prieteni,. Au ieșit la o mișcare în aer liber și au pus-o de un tenis. Victor și Alex au fost în echipe diferite și au îmncercat, fiecare, să dea totul pentyru a învinge, potrivit Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a urmărit meciul de pe bancă

Bianca Drăgușanu a preferat să priveascș meciul, indiferentă, de pe o bancă. Au fost și câteva dăți în care părea preocupată de orice altceva, dar cine o poate învinovăți? Altele sunt pasiunile și punctele forte ale vedetei. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, PETRECERE PE MANELE LA MONTE CARLO! AU CURS RÂURI DE ȘAMPANII ARMAND DE BRIGNAC ȘI DOM PERIGNON)

Într-un final, după ce partida amicală s-a încheiat, Bianca Drăgușanu a plecat la brațul actualului ei soț.