Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere pe manele la Monte Carlo! Au curs râuri de șampanii Armand de Brignac și Dom Perignon

Publicat: 22/09/2019 | 16:57

Împăcarea e tare dulce pentru Bianca Drăgușanu și soțul ei, la mai bine de o săptămână după ce au fost protagoniștii unei agresiuni, petrecută într-o parcare din zona de nord a Bucureștiului. Cei doi s-au distrat la maximum la o petrecere din Monte Carlo, unde au răsunat manelele în boxele unui club de lux.

Citește și: Ce ar fi găsit Bianca Drăgușanu în telefonul lui Alex Bodi! De aici a început scandalul

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere pe manele la Monte Carlo

Bianca Drăgușanu și soțul său fac ce fac și revin în Monte Carlo, care este unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa. De altfel, aici tronează bogăția, strălucirea si glamour-ul – elemente de care controversatul cuplu nu este străin. Cei doi parteneri au petrecut o noapte de neuitat într-un local de patru stele, unde au curs râuri de șampanii Armand de Brignac și Dom Perignon și s-au delectat cu preparate fine, după cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, dar și pe filmarea realizată azi-noapte.

Printre prietenii alături de care Bianca Drăgușanu și soțul ei s-au distrat se numără și croatul Josip Heit, supranumit “prințul criptomonedelor”. La un moment dat, în restaurantul de fițe au răsunat manele românești, spre bucuria celor prezenți la petrecere. Nici fosta prezentatoare de la Kanal D și nici partenerul său de viață nu au putut sta pe scaune și au încins ringul de dans. De la evenimentul privat nu au lipsit artificiile și ploaia de confetti.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat după ce a fost agresată de soțul ei. Imaginile nu lasă loc de interpretări

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...