Fosta prezentatoare TV Aura Poteraşu a ieşit din presă în urma unui scandal iar acum este implicată în mai multe proiecte sociale. Fosta jurnalistă se simte de minune alături de noua echipă de la job şi s-a implicat într-o serie de activităţi care i-au adus zâmbetul pe buze!

Cu siguranţă telespectatorii işi aduc aminte de Aura Poteraşu, care a fost multă vreme prezentatoarea matinalului de la TVR, iar anul trecut a dispărut brusc de pe micul ecran. În spatele plecării acesteia din TVR şi din presă s-a aflat un mega scandal cu un dosar de prostituţie cu fotomodele, unde Aura Poteraşu a apărut în faţa magistraţilor, audiată în calitate de martor. Din punct de vedere penal, Aura nu a avut de suferit, dar imaginea sa a fost afectată, şi după scurt timp, ea a decis să părăsească postul public de televiziune.

Aura Poteraşu a fost gazda unui eveniment social
Aura Poteraşu a fost gazda unui eveniment social

„Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele”, a explicat ea pe reţeaua de socializare.

După perioada zbuciumată din presă, Aura Poteraşu pare să-şi fi găsit liniştea în cadrul unei organizaţii guvernamentale, unde se ocupă de anumite proiecte dedicate în special tinerilor. Aura Poteraşu face parte dintr-o echipă tânără, dinamică, aşa după cum se poate vedea din imaginile postate de ea şi colegii ei pe reţeaua de socializare. (Gabriel Niculescu)

Citeste despre:aura poterasu, aura poterasu tvr, aura poterasu dosar prostitutie


Share On Facebook