Categorii: CancanExclusiv

”Amanta” (prezentatoare TV) a divorțat ca să se cupleze cu logodnicul Ioanei Bran!

Profesional, Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sporturilor, traversează o perioadă excelentă! Sentimental pare să fie tocmai invers! (Oferta speciala playstation) Iubitul ei ar fi călcat strâmb, afișându-se cu o prezentatoare TV din Satu Mare. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detalii uluitoare despre ceea ce poate fi numită ”telenovela momentului”.

În urmă cu aproape șase luni, Ioana Bran, 31 de ani, devenea ministrul Tineretului și Sporturilor și părăsea municipiul Satu Mare, unde era deputat PSD. (Reduceri mari la jocuri PC) Avea o relație de mai mulți ani cu Gabriel Zsolt, un prosper om de afaceri. Numirea în importanta fucție a ”smuls-o” din orașul natal, ea mutându-se, firesc, în Capitală. Partenerul de viață a rămas însă acolo. Și cum relațiile de la distanță sunt, de cele mai multe ori, sortite eșecului, Ioana și Gabriel au ajuns și ei în impas. (CITEȘTE ȘI: IOANA BRAN, ALUNGATĂ DE LA ARENELE BNR)

Imagini de INFART! Carmen Electra complet GOALA la 46 de ani! Arata WOW!

Tânărul iubit al Ioanei ar fi călcat strâmb, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. Și încă destul de repede, după numirea senatorului PSD în fruntea unui minister. Astfel, acesta ar fi fost vrăjit de frumusețea Anișoarei Ienășoiu, o prezentatoare TV de la un post local din Satu Mare. Și nici ea nu ar fi stat pe gânduri atunci când a primit de la el primul zâmbet. Și-ar fi părăsit, la scurt timp, partenerul de viață, pentru a începe o relație cu cel care încă figura în viața sentimentală a Ioanei Bran. Interesant este că totul s-a petrecut rapid, după ce Ioana Bran era numită ministru și se muta la București.(CITEȘTE ȘI: MINISTRUL IOANA BRAN A ARUNCAT ÎN AER MAI MULTE SPORTURI)

Cei doi proaspeți parteneri nu s-au sfiit să apară în spațiul public, semn că ambii și-au asumat relația. Și de atunci, Gabriel nu i-ar mai fi dat niciun semn de viață Ioanei, pe care nu ar fi vizitat-o nici măcar o dată, de când ”ministresa” s-a mutat în Capitală. Mai mult, Zsolt și Anișoara ar fi ”bifat” și câteva zile de vis într-o stațiune din străinătate.

Cine este Ioana Bran și ce avere are

Ioana Bran a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Ea deține un masterat în audit și expertiză contabilă. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI CAZACU A PUS MÂNA PE UN MILIONAR)

Ea a devenit membră PSD în 2010, apoi preşedinte al Ligii Tineretului Social Democrat, Satu Mare – 2012; vicepreşedinte, PSD – 2016; preşedinte, Tineretul Social Democrat, Satu Mare – 2016. În perioada 2013-2016, a fost consilier judeţean, în cadrul Consiliului Judeţean Satu Mare. La alegerile parlamentare din 2016 a fost aleasă deputat în circumscripţia electorală nr. 32 Satu-Mare din partea PSD. Apoi, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor şi membru în Comisia buget, finanţe şi bănci.

Potrivit declarației de avere, Ioana Bran are un apartament de 100 de metri pătrați în Satu Mare, un autoturism Audi din 2010, active financiare în valoare de 189.000 de lei, dar și un împrumut acordat în nume personal, în valoare de 30.000 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Articole recente

  • Vedete

O nouă emisiune la Antena 3! ”Ceva diferit!”

”Conspirații” este noua emisiune din grila Antenei 3 și va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00. ”Am…

21 sept.. 2018 10:37 pm
  • Stiri interne

Zilele Bucurestiului 2018. Programul complet! Concert Gheorghe Zamfir si Rod Stewart

Evenimentul Zilele Bucureştiului debutează vineri seară şi aduce, până duminică, a cincea ediţie a show-ului 3D videomapping iMapp Bucharest, dar…

21 sept.. 2018 9:11 pm
  • Stiri

Bombă la Dinamo! Ionel Dănciulescu și-a dat demisia: ”Dacă e să vorbim realitatea…”

Bombă la Dinamo București! Ionel Dănciulescu, directorul sportive al clubului, și-a dat vineri demisia. A făcut-o în direct la digisport.ro…

21 sept.. 2018 8:47 pm
  • Vedete

Mesajul Oanei Zăvoranu despre întoarcerea în televiziune: ”O puteți face scăpând de uscăciuni!”

Oana Zăvoranu a răspuns acid atunci când a fost vorba despre o întoarcere a ei în platorurile televiziunii. Ea a…

21 sept.. 2018 8:18 pm
  • Horoscop
  • Horoscop Zilnic

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018. Vărsătorii au regrete

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător,…

21 sept.. 2018 8:10 pm
  • Stiri externe

Iată numărul ireal de magie care a câștigat America’s Got Talent! VIDEO SENZAȚIONAL

Shin Lim, magicianul de 26 de ani, este cel care a câștigat marele premiu America's Got Talent! Iar numărului de magie…

21 sept.. 2018 7:58 pm