Ex-logodnica lui Cazacu a pus mâna pe un milionar! Iată dovada

Publicat: 12/08/2018 | 23:55

Soarele a răsărit, din nou, pe strada Annei Roman! Fotomodelul trăiește o poveste ca-n filme cu un italian care a devenit milionar în euro după ce s-a lansat în industria jocurilor de noroc. (Super oferte la accesorii gaming) Omul de afaceri o tratează mai ceva ca pe o prințesă pe frumoasa româncă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu luxul în care se răsfață ex-logodnica lui Cătălin Cazacu.(CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ A LUI CĂTĂLIN CAZACU RUPE TĂCEREA DESPRE NOUL IUBIT)

Fotomodelul Anna Roman a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă cu motociclistul Cătălin Cazacu. (Console si accesorii gaming)Cei doi s-au despărțit, s-au împăcat, apoi s-au despărțit din nou, iar de ceva timp frumoasa brunetă și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat putred de bogat, dar și extrem de galant.(NU RATA, AICI: INFORMAȚII-SURPRIZĂ DESPRE NOUL IUBIT AL ANNEI ROMAN)

De câteva zile, frumoasa româncă se bucură de o vacanță de vis în Italia alături de iubitul ei, Christian. Anna Roman se răsfață la maximum în vila luxoasă pe care milionarul italian o deține în localitatea Laco di Garda de lângă Verona și care este estimată la peste jumătate de milion de euro. (VEZI ȘI: ANNA ȘI-A ÎNNEBUNIT NOUL IUBIT)

Anna Roman și Christian, ipostaze tandre în piscină

Flacăra iubirii dintre cei doi pare să ardă cu putere, iar Anna și Christian nu ratează niciun moment pentru a-și exprima sentimentele. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de unul dintre prietenii italianului în ipostaze tandre chiar în piscina casei omului de afaceri. Bruneta și milionarul italian s-au sărutat cu patos minute în șir, fără să țină cont că în jurul lor se aflau și alte persoane. (NU RATA, AICI: LOGODNICA LUI CAZACU I-A LUAT MINȚILE PUȘTIULUI CU MAȘINI DE 1 MILION €!)

„Christian este cam tot ce mi-am dorit de la un bărbat”

”Îl cunosc pe Christian de aproximativ 10 ani, l-am cunoscut întâmplător la un party. A fost atracție la prima vedere, dar eu în acea perioadă eram într-o relație foarte serioasă și totul s-a rezumat doar la o prietenie frumoasă. Prin martie anul aceasta am fost în vacanță în Italia și ne-am intersectat din nou. El a rămas la fel de frumos. Și… sunt femeie, normal că mi-a plăcut! Christian este cam tot ce mi-am dorit de la un bărbat. Nu îi lipsește absolut nimic. Suntem împreună de câteva luni, ne vedem aproape săptămânal și totul este minunat între noi”, a mărturisit Anna Roman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

A fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Anna Roman și Cătălin Cazacu au locuit împreună în apartamentul din Capitală al motociclistului, însă după ce fostul concurent de la Exatlon ar fi călcat strâmb, fotomodelul s-a hotărât să plece din casa lui.

“A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui. Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)