Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, alungată de la Arenele BNR: ”Luați-vă bilet!”

Publicat: 19/07/2018 | 17:33
Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, alungată de la Arenele BNR: ”Luați-vă bilet!”

Tensiune între Federația Română de Tenis și Ministerul Tineretului și Sportului! (Reduceri mari la jocuri PC) Asta s-a văzut cât se poate de clar înaintea meciului de tenis pe care Ana Bogdan urma să-l dispute. Ioana Bran, ministrul MTS, nu a fost lăsată să intre!

S-a întâmplat în urmă cu două zile, la Arenele BNR, chiar înainte ca Ana Bogdan s-o întâlnească pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, în turul 1 al competiției. (Promotiile zilei la monitoareEste vorba de turneul de tenis BRD Bucharest Open 2018, ce se dispută în perioada 14-22 iulie.

CITEȘTE ȘI: FIUL JUDECĂTORILOR DIN CRAIOVA A FOST PREZENTAT LA MANDAT. PRIMELE IMAGINI CU TÂNĂRUL, DUPĂ ACCIDENT

Ioana Bran și-a făcut apariția la Arene cu puțin timp înaintea meciului, dar a avut marea surpriză să nu fie lăsată să intre. Degeaba s-a prezentat portarului drept ministrul MTS, acesta i-a răspuns sec, ”luați-vă bilet!” Cu niciun chip nu a reușit să-l înduplece pe cel de la intrare, care știa lecția foarte bine, de la șefii săi.

CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI I-A ÎNDEPLINIT VISUL MARIANEI DE LA EXATLON! CÂȚI BANI I-A DĂRUIT

Ministrul Tineretului și Sportului a plecat cu coada între picioare, supărat foc pentru incidentul în care a ieșit cam șifonat.

Citește și...