Fiul judecătorilor din Craiova a fost prezentat la mandat. Primele imagini cu tânărul, după accident

Autor: Elena Ailuțoaei
Publicat: 18/07/2018 | 14:53

Tânărul de 16 ani, fiul unor magistrați din Craiova, reținut marți seară, după ce a provocat un accident mortal, a fost adus miercuri după-amiază la Judecătoria Craiova, unde magistrații vor decide dacă îi dau mandat de arestare pentru 30 de zile. (Promotiile zilei la monitoare) (VEZI ȘI: Ce poezie au compus prietenii fetei ucise, în memoria ei)

UPDATE ORA 16.50

Împotriva șoferului craiovean care a provocat accidentul mortal a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Tânărul a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii. Băut şi fără permis, la 16 ani, adolescentul a furat maşina tatălui şi şi-a invitat prietenii la o cursă noaptea prin oraş. (DETALII AICI)

El a pierdut controlul volanului, mașina s-a răsturnat, iar tânăra de pe scaunul din dreapta a murit pe loc. (Reduceri mari la jocuri PC

Andreea va fi înmormântată sâmbătă

În urma tragediei produsă pe Centura de Nord a oraşului Craiova, alţi doi adolescenţi au ajuns în spital, unde au rămas internați. Trupul fetei va fi depus, joi, la o capelă din Craiova, iar sâmbătă va fi înmormântată. Andreea Denisa Olaru, 18 ani, era o elevă eminentă de clasa a XII-a, olimpică la informatică.

Ce a postat tânărul pe Facebook

Matei, tânărul care a provocat accidentul mortal, a postat un mesaj în care își cere iertare Andreei, pe casre o numește „iubirea” lui.

 

Citește și...