Câți lei costă 4 mici cu cartofi prăjiți la celebrul restaurant „La Cocoșatu`”, din București. Cât trebuie să plătești

Publicat: 15/09/2022 | 14:48

Ieșirile în oraș cu prietenii ori familia sunt de bun augur, iar dacă ai poftă să te înfrupți din bunătăți de toate soiurile, Capitala „duduie” de localuri și restaurante. Este cazul și celebrului restaurant „La Cocoșatu”, din București. Iată câți lei trebuie să scoți din buzunar, pentru o masă „cinstită”.

Restaurantul „La Cocoșatu” din București este supranumit și „Palatul micilor”, deoarece majoritatea clienților care îi trec pragul se înfruptă, în primul rând, din micii gustoși deveniți, deja, celebri. O „masă în oraș” poate fi considerată reușită, atunci când tu și familia sau prietenii vă declarați mulțumiți de bunătățile din care vă înfruptați. Fie că alegeți mâncare românească, fie că vreți să gustați și din alte mâncăruri ale altor culturi gastronomice, satisfacția de la final este cea mai importantă.

Vezi și INGREDIENTUL SECRET PE CARE TREBUIE SĂ-L PUI PENTRU O ZACUSCĂ DELICIOASĂ. PUȚINE GOSPODINE ȘTIU!

Câți lei costă 4 mici cu cartofi prăjiți la celebrul restaurant „La Cocoșatu`”?

În meniul restaurantului sus amintit vei găsi o multitudine de preparate din care să alegi. Cel mai des comandat este meniul cu mici. Una bucată mic are prețul de 5,5 lei, iar o porție de cartofi costă 14 lei. Asadar pentru o porție simplă de patru mici și o porție de cartofi prăjiți poți plăti suma de 36 de lei.

În plus, restaurantul oferă clienților și altfel de preparate gustoase. Dacă nu dorești să mănânci alimente care se digeră mai greu, poți opta pentru o salată de pui cu porumb. O porție de 400 de grame costă 34 de lei. Pe de altă parte, o porție de 250 de grame de salată de vinete are prețul de 22 de lei, iar o porție de fasole bătută, tot de 250 de grame, costă 19 lei.

Iar, dacă vrei să ai experiența unei mese românești la restaurant, poți comanda bulz ciobănesc (32 de lei pentru 300 de grame), o porție de mămăliguță cu brânză și smântână (23 de lei pentru 350 de grame), o porție de ciorbă țărănească de văcuță (25 de lei pentru 250 de grame) sau chiar un platou pentru 4 persoane, cu „de toate” – Platoul Boierului costă 220 de lei și are 2,8 kilograme și conține mușchi de purcel, piept de pui, coastă de purcel, mici, cârnăciori afumați, cartofi ala Cocoșatu`, varză călită, mămăligă și ardei iuți.

Pe de altă parte, de pe site-ul restaurantului poți face o comandă care să vină direct acasă, în condițiile în care nu dorești să mergi să iei masa în oraș.

Citește și  VIERMI ÎN MÂNCAREA DE LA PEP & PEPPER, RESTAURANTUL DIN PLAZA ROMÂNIA, MALL-UL DIN SECTORUL 6 AL CAPITALEI – VIDEO