Loading the player...

Dacă vă întrebăm dacă ştiţi cine este Costin Isărescu veţi spune, logic, că nu. Dar probabil v-aţi gândi că are o legătură cu Mugur Isărescu. Şi, într-adevăr, Costin e chiar fiul acestuia.

UPDATE 08.00 - Daniela Crudu a recunoscut totul

Dan Capatos nu a putut rezista tentatiei de a afla daca este adevarat ce s-a scris pe site-ul numarul 1 din Romania. Fara prea multa retinere, Daniela Crudu a recunoscut, cu zambetul pe buze, adevarul: "Eee povesti vechi..."

”E copilu’ lu’ şefu’ la bani” / “Ce face măăă, tipăreşte el bani?! Unde?!”
Ei, Daniela Crudu nici măcar de Isărescu al bătrân n-auzise, aşa că i-a fost foarte greu să înţeleagă cine anume vrea să-i reglementeze cursul valutar, atunci când un amic de-al lui Costin a venit la ea în peţit.
Întâmplarea s-a petrecut în clubul Freddo, din centrul vechi al capitalei, într-o seară caldă de vară, să fi tot fost o joi. Vrăjit de nurii Cruduţei, fiul lui Mugur Isărescu n-a avut capital (de încredere) să meargă direct la ea, aşa că şi-a trimis un prieten să negocieze. A urmat acest dialog care vă poate părea suprarealist, dar despre care martorii ne confirmă că e 100% real:
Prietenul lui Isărescu Jr.: Daniela, am un băiat de familie bună, bogat, vrea să te cunoască.
Daniela Crudu: Cine, mă? Care e, că io îi cam ştiu?
Prietenul: Isărescu. Costin Isărescu, fiul Guvernatorului Băncii Naţionale.
Daniela: Fiul lu’ care Guvern, mă?! Parcă ăla al lu’ Ponta e la grădiniţă, ce fiu?!
Prietenul: Nu, fată, e fiul şefului Băncii Naţionale, banca aia mare. Cum să-ţi zic eu... e băiatu’ lu şefu’ la bani!
Daniela: Adică cum şef la bani, banii fac ce zice el, sau cum?
Prietenul: Nu, mă, dar el are voie să tipărească bani. Banii noştri, leii, au toţi semnătura lui, uită-te pe ei!

Daniela Crudu

În acest moment al conversaţiei, pentru un spor de credibilitate, prietenul lui Costin Isărescu scoate o bancnotă de 100 şi i-o arată Cruduţei. Îi indică numele lui Isărescu cu arătătorul. Cruduţa e şocată.

Daniela: Ce face, măăă?! Ăsta e aşa tare că-i cere banii autograf?!
Prietenul: Păi, dacă el tipăreşte câţi vrea...
Daniela: Ceee?! Unde tipăreşte?! Păi, hai, adu-mi-l, ce să mai, unde e?!

Au urmat câteva ore de dans şi voie bună. Dar staţi, că distracţia abia începuse. Partea cu adevărat surparealistă abia urmează.

Plecat mangă de-ameţit / De la socru’, din peţit

La ora 6 dimineaţa, cei doi s-au deplasat spre apartamentul Cruduţei din Ferentari, unde Isărescu Jr. spera să speculeze ceva la negru sau, după caz, la roz. Dar socoteala financiar-contabilă din târg nu se potriveşte cu cea de acasă. Pentru că Daniela nu locuieşte singură în celebra locuinţă din Monte Carlo-ul rău-famat al Bucureştiului, ci cu sora şi tatăl.

Daniela Crudu

Când cei doi tineri taman intrau pe uşă, Crudu Senior şi câţia prieteni tocmai dădeau o mică petrecere cu vin alb varsat şi sifon. Vă daţi seama, să dea buzna în paranghelia lor taman fiul şefului BNR a fost ca şi când Dumnezeu ar coborî pe scenă lângă Dan Puric şi i-ar da un dos de palmă peste ceafă.

Cum în Ferentari Codul Bunelor Maniere este la mare preţuire, tatăl Cruduţei l-a invitat pe Costin să bea un pahar cu oamenii, că doar n-o să se ducă direct aşa, pe cameră, cu fie-sa, mai ales că, probabil, ceilalţi invitaţi o ştiau drept fată cuminte. Aşa că au stat amândoi, şi Costin şi Daniela, să consume cu norvegienii.

Doar că la un moment dat Daniela s-a plictisit şi s-a dus la un after hour. Greu de crezut, dar asa s-a intamplat. Nu doar că copilu’ lu’ şefu’ la bani nu s-a mai bucurat de ceva crud, aşadar, dar ghiciţi ce s-a întâmplat pe la 12.30-13.00 când s-a intors de la after hour Daniela! Tatăl ei, împreună cu proaspătul ginere, erau tot în bucătărie, muţi de... veseli. Daniela s-a închinat, a zis că dacă ăsta e şeful banilor atunci înţelege de ce se duc banii aşa uşor, şi s-a dus la nani. Între Crudu Senior şi Isărescu Junior, însă, s-a creat o prietenie de nepreţuit. Ce folos să te-ncuscreşti cu şeful la bani, când poţi direct să-l îmbeţi?

Şefu’ la bani n-are doar copil, ci şi nepot

Deşi în genere băiat discret, fiul lui Mugur Isărescu, Costin, a apărut în presă în septembrie 2015, când tânăra lui soţie, Olga pe numele ei, a anunţat că sunt părinţi, deci guvernatorul e bunic. Din informaţiile noastre, fericitul eveniment se petrecea la scurt timp după păţania lui Costin Isărescu la reşedinţa Crudu, probabil scăpase şi omul o seară de acasă, sau poate taman atunci i s-a făcut Olgăi poftă de ceva şi s-a dus să cumpere.

Cert e că, dincolo de viaţa de familist convins, putem să spunem că Isărescu Jr. are o slăbiciune atât pentru cluburi de noapte, cât şi pentru vedete feminine tip “bomba sexy”. Tot in o vara fierbinte a anului trecut, Costin a asediat-o cu SMS-uri pe Bianca Drăguşanu, doar că aceasta i-a dat scurt cu flit. Probabil era şi-n perioada când leul era vai de mama lui, deci deh, Bianca n-a vrut să aibă de-a face cu oameni care subminează economia naţională.

Maria Apostol

Citeste despre:costin isărescu, costin isărescu daniela crudu tata, costin isărescu mugur isarescu


Share On Facebook