FOTO / În plină pandemie, Selly s-a „carantinat” pe litoral. Liderul 5Gang s-a cazat pe lux și opulență!

Publicat: 03/08/2020 | 12:15

Selly este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din generația tânără, dar și idolul multor adolescenți. Milionar în euro la numai 18 ani, liderul trupei 5Gang își permite acum orice aroganță, așa că…pe timp de pandemie, s-a „carantinat” pe litoral!

Selly a plecat la mare, în plină pandemie! Nu vă alarmați, căci după cum s-a văzut până acum, trapperul știe să se protejeze și a respectat întotdeauna măsurile impuse de autorități.

Așa se face că Selly și-a luat iubita, dar și câțiva prieteni și a plecat pe litoral. Pentru că își permite orice aroganță, Selly nu s-a zgârcit deloc la bani și s-a cazat într-un hotel de lux, cu piscină la etaj și cu o vedere superbă către mare. Atât artistul, cât și iubita sa, Smaranda, au postat numeroase fotografii pe conturile lor de Instagram, pentru a le arăta tuturor cât de bine se distrează.

Selly, replici dure la adresa învățământului românesc

Vloggerul Selly a fost invitat de curând la Digi24, unde a vorbit despre sistemul de învățământ din România. Avea să facă declarații uluitoare! A dat de pământ cu unii profesori, despre care a spus că sunt libidinoși și comuniști.

”Așa, în 10 ani, educația nu va mai însemna nimic în România. Și probemele cu pandemia, tot din lipsa educației au apărut. La anatomie, noi nu învățăm nimic despre alimentație, nutriție… Chiar și despre epidemii trebuia să știm, cum se răspândesc, cum să te protejezi”,  a spus Selly.

Sistemul actual nu funcționează, iar școala trebuie reformată. În primul rând, profesorii ar trebui să se schimbe. Cunosc profesori extraordinari, mama predă de 15 ani, dar sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve. Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile. Nici nu mai visează. Poate uiți ce ai învățat în clasa a XII-a, dar trauma o porți toată viața!”, a tunat, la un moment dat, Selly. A continuat despre profesori. ”Nu avem de unde să-i luăm și sunt și prost plătiți. Anual, dascălii ar trebui să fie evaluați de elevii lor, nu doar de comisii metodice, Consiliul de Administrație al școlii etc. Dacă 4-5 clase dau feedback negativ, profesorul trebuie să plece”, zice Selly.

”Scoala românească actuală nu te încurajează să-ți dezvolți pasiunile, la ore nu există interacțiune și dialog, elevii nu au sentimentul că părerea lor contează. În plus, școala trebuie să se digitalizeze, iar cursurile ar trebui susținute de suporturi video. Cum să învăț despre anatomie după pozele vechi dintr-un manual, când înveți mult mai bine dacă totul e pe imagine! Să înveți zeci de pagini de comentarii în loc să-ți formezi tu părerea nu mi se pare cea mai inteligentă abordare”, a încheiat Andrei Șelaru.