Imediat după ce a luat BAC-ul, Selly s-a întors la treabă! Care este proiectul la care a lucrat vlogger-ul în ultimul timp

Autor:
Publicat: 27/07/2020 | 19:38

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți volggeri din România. În ultima perioadă tânărul a fost destul de ocupat, imediat după ce a susținut examenul de Bacalaureat s-a apucat de treabă și a pornit un nou proiect alături de trupa lui.

După ce a trecut examenul de Bacalaureat fără prea mari emoţii, Selly a demarat un nou proiect alături de colegii din trupa 5GANG. Cei cinci prieteni au lucrat împreună pentru a aduce în fața publicului una dintre cele mai cool piese din această vară. (CITEȘTE ȘI: SELLY, VESTE IMPORTANTĂ DESPRE IUBITA SA! ANUNȚUL CARE I-A BUCURAT PE FANI)

5GANG a lansat recent o nouă piesă care se numește COCO și care are mari șanse să devină hit-ul verii pentru adolescenți. Este o melodie de club, ritmată, puțin diferită de linia cu care 5GANG și-a obișnuit fanii până acum.

„Cel mai amplu proiect al nostru”

Noua piesă COCO deja a ajuns numărul unu în trending-ul românesc și a adunat numeroase vizualizări și aprecieri. Munca a dat rezultate, iar ca de obicei, 5GANG reușește să se plaseze în topul preferințelor ascultătorilor.

Pentru acest nou proiect, Selly a declarat că a muncit foarte mult și este mândru de rezultatul final. (VEZI ȘI: SELLY A FĂCUT DEZVĂLUIREA! CÂȚI BANI A DAT LA STAT PENTRU FILMUL 5GANG)

„Piesa COCO este cel mai amplu proiect al nostru atât vizual, cât și ca text și sound. Este piesa pentru care am muncit cel mai mult, am făcut cele mai multe variante, am făcut cele mai multe experimente, cele mai multe teste, ca să ne dăm seama care este formula perfectă, care sună cel mai bine. Rezultatul final este o piesă mult mai de club, diferită de sound-ul obișnuit 5GANG și cred că va fi foarte apreciată de cei care ne urmăresc, pentru că îți dă o energie incredibilă, fiind în perfect ton cu vara și cu vremea de afară”,a spus Selly.