Selly a făcut dezvăluirea! Câți bani a dat la stat pentru filmul 5Gang

Publicat: 13/07/2020 | 13:27

Selly a făcut dezvăluirea! Câți bani a dat la stat pentru filmul 5Gang, care s-a menținut pentru mult timp în topul preferințelor românilor.

Selly își câștigă de mult timp existența singur. Lucrurile pe care le face în mediul online i-au adus suficiente venituri încât să nu fie nevoit să le mai ceară părinților lui bani, de la 14 ani.

Fără doar și poate, Selly este un fenomen și a reușit să-și dcă popularitatea și în cinema. „5gang: Un altfel de Crăciun” este o comedie de familie cu o poveste fictivă despre Selly și colegii lui de trupă, Dia, Gami, Pain și Mădălin.

În perioada Crăciunului, Selly, care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în pericol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung şi ei împotmoliți într-o situație precară. (CITEȘTE ȘI: DELIA MATACHE, SUSPECTĂ DE COVID-19. A FOST CU ANDREEA ESCA LA PETRECEREA DIN OLIMP UNDE ȘTIRISTA PRO TV S-A INFECTAT CU VIRUSUL UCIGAȘ)

Filmul a fost pe primul loc în box office-ul românesc pentru mult timp, iar veniturile financiare de pe urma comediei au fost destul de mari. Filmul a avut încasări de circa 1,5 milioane de dolari, numai din difuzarea în sălile de cinema.

Câți bani a dat Selly la stat

Recent, Selly a dezvăluit câți bani a virat la bugetul de stat de pe urma încasărilor din filmul 5Gang. (VEZI ȘI: LORA, CRITICATĂ ASPRU DE FANI DIN CAUZA IPOSTAZELOR PROVOCATOARE. CUM A REACȚIONAT ARTISTA)

”Filmul, despre care unii spun că e cel mai prost, 5Gang, a plătit 400.000 de euro în taxe și salarii, din care 250.000 de euro în taxe directe la stat. Am creat joburi și oportunități într-o industrie în care cam bate vântul și am plătit atâția bani la  bugetul de stat. Eu, pe fiecare concert, pe fiecare reclamă, chiar și pe banii din Youtube, plătesc o grămadă de taxe”, a spus Selly.