Selly, veste importantă despre iubita sa! Anunțul care i-a bucurat pe fani

Publicat: 27/07/2020 | 09:54
Selly, veste importantă despre iubita sa! Anunțul care i-a bucurat pe fani

Selly și-a surprins fanii cu o veste importantă despre iubita sa. Anunțul i-a bucurat mult pe fanii vloggerului.

După ce Selly și iubita sa, Smaranda, au învățat pentru bacalaureat, pe care l-au promovat cu note mari, a urmat doar o scurtă perioadă de relaxare. Adolescenta s-a pregătit serios pentru admiterea la facultate, iar zilele trecute a susținut examenul. 

Vloggerul a anunțat pe o rețea socială că Smaranda a fost admisă la Facultatea de Medicină.

„Fraților, lăsați piesa, lăsați orice alte discuții, pentru că Smără a mea tocmai a intrat la Medicină. E full de emoții, a fost mega panicată, a învățat o grămadă. Felicitări! Te iubesc, viața mea! Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris.”, a spus Selly.

„Bacalaureatul chiar nu o să mai însemne nimic”

După afișarea rezultatelor la BAC, vloggerul a postat pe canalul său de Youtube un clip în care vorbește deschis despre ce înseamnă pentru el examenul de bacalaureat și spune ce crede despre sistemul de educație din România. Tânărul a obținut media 9,60 la examen.

„Să spui că tot ce înveţi pentru BAC îţi va folosi în viaţă este ca şi cum ai spune că titlul acestui videoclip nu este cel mai mare clickbait. Este, îmi cer scuze, dar nu ştiam cum să vă atrag atenţia, pentru că, de obicei, lumea vrea să vadă pe YouTube distracţie, circ, manele, nu prea are chef de discuţii serioase şi chiar trebuie să avem discuţia asta, despre ce mai înseamnă educaţia în 2020, ce mai înseamnă Bacalaureatul în 2020. Pentru că dacă ceva nu se va schimba în educaţie, în următorii 10, 20 de ani, Bacalaureatul chiar nu o să mai însemne nimic”, a afirmat, tranșant, vloggerul.