Ce note a luat iubita lui Selly la Bacalaureat. Vloggerul a făcut totul public

Publicat: 30/06/2020 | 15:27

Ce note a luat iubita lui Selly la Bacalaureat. Vloggerul a făcut totul public, pe contul său de Instagram.

Selly a dat Bacalaureatul și este mândru de rezultatele pe care le-a obținut. Vloggerul le-a împărtășit fanilor notele de la examenul maturității și, pe bună dreptate, are cu ce se lăuda. A obținut media generală de 9.60.

După câtea ore, vloggerul a publicat pe contul său de Instagram și notele pe care le-a luat iubita lui. Smaranda a luat 10 la Limba și Literatura Română, 9.80 la Matematică și 9.70 la Biologie. (CITEȘTE ȘI: VEDETA DE LA KANAL D L-A “SUFOCAT” CU SĂRUTĂRI PE MILIONARUL DIN CLUJ ȘI…)

Selly a vrut să schimbe mentalitatea oamenilor

La primele două probe ale examenului de Bacalaureat, Selly a venit cu bolidull său de lux în valoare de 75.000 de euro. La ultima probă, însă, vloggerul s-a prezentat la Bac într-o Dacia 1310.

Lumea l-a considerat un puști arogant… așa că Selly s-a gândit să schimbe mentalitatea celor din jur optând pentru o mașină veche. (VEZI ȘI: CEZIENI, LOCUL UNDE FETELE ÎȘI EXPUN ZESTREA PE GARD. SUTE DE II SUNT AGĂȚATE LA PORȚI, PE COVOARE OLTENEȘTI ȘI…)

”E un pic mai greu în asta, dar să știți că se poate. Cum, nu știți? Am vândul CLS-ul…aseară. Am venit primele două dăți cu CLS-ul, m-am simțit prost. Aroganță maximă, am zis că poate oamenii au dreptate, poate trebuie să fac o schimbare. Am intrat la inima domnului Cristian Tudor Popescu, știți că acesta este mijlocul de transport preferal al dumnealui, am zis că toată lumea are dreptate. 

Toată lumea mi-a zis că nu a fost bine și atunci am zis că e mai bine să o vând. Prea a fost hate-uită mașina mea, de toată lumea. Am vândut-o cu 1.000 de euro, am mai pus 1.000 și am luat-o pe asta. 

Citește și...