Selly a scos-o pe iubi la un restaurant din cartierul milionarilor și…

Publicat: 27/07/2020 | 23:49

Fericire mare pentru cel mai renumit vlogger din România! Iubita lui Selly a intrat la Facultatea de Medicină. După admitere, puștiul de la ”5Gang” și-a premiat ”jumătatea” cu un prânz romantic în cartierul milionarilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

A fost bucrie mare în familia celui mai renumit vlogger de la noi. Asta după ce Smaranda, iubita lui Selly, a fost admisă la Facultatea de Medicină. Mare anunț a fost făcut chiar de puștiul de la ”5Gang”, pe contul său de pe o renumită rețea de socializare.(CITEȘTE ȘI: UNDE LOCUIEŞTE SELLY, DUPĂ CE A LUAT BAC-UL! S-A MUTAT LA BUCUREŞTI, ÎNTR-UN APARTAMENT DE LUX. FOTO)

„Fraților, lăsați piesa, lăsați orice alte discuții, pentru că Smără a mea tocmai a intrat la Medicină. E full de emoții, a fost mega panicată, a învățat o grămadă. Felicitări! Te iubesc, viața mea! Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris.”,a spus Selly.

Prânz romantic în cartierul milionarilor!

La scurt timp după aflarea rezultatelor, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în zona Dorobanți din Capitală. Mai exact, în unul dintre cele mai renumite localuri din cartierul milionarilor. Din câte se pare Selly a ținut să celebreze admitrea iubitei la Facultatea de Medicină și și-a invitat ”jumătatea” la un prânz romantic.(NU RATA: SELLY A FĂCUT DEZVĂLUIREA! CÂȚI BANI A DAT LA STAT PENTRU FILMUL 5GANG)

Timp de câteva ceasuri, Selly și Smaranda s-au relaxat și s-au delectat cu cele mai delicioase preparate culinare din renumitul local. La final, după ce vloggerul a achitat nota de plată – pentru că așa îi stă bine unui gentleman – cei doi au părăsit localul. Într-o formă de zile mari și extrem de ralaxați, după prânzul romantic, Selly și Smaranda s-au îndreptat agale către bolidul de lux al tânărului artist.

Cunoscutul vlogger și-a ”premiat” iubita , după ce aceasta a intrat la Medicină

Smaranda s-a așezat comod pe locul din dreapta al bolidului de 80.000 de euro, iar Selly a ucat la volan. N-a zăbovit prea mult și  a demarat în trombă din parcarea localului. Cei doi și-au pierdut urma în traficul aglomerat din București.(NU RATA: SELLY ÎL IA LA MIȘTO PE FOSTUL MINISTRU AL EDUCAȚIEI, FUNERIU, DUPĂ CE ACESTA L-A NUMIT MAIMUȚĂ NEEDUCATĂ: „NU ȘTIU CUM MAI AM TUPEUL SĂ IES DIN CASĂ”)

Selly a scos-o pe iubi la un restaurant din cartierul milionarilor

A lansat un nou hit!

După ce a trecut examenul de Bacalaureat fără prea mari emoţii, Selly a demarat un nou proiect alături de colegii din trupa 5GANG. Cei cinci prieteni au lucrat împreună pentru a aduce în fața publicului una dintre cele mai cool piese din această vară.

5GANG a lansat recent o nouă piesă care se numește COCO și care are mari șanse să devină hit-ul verii pentru adolescenți. Este o melodie de club, ritmată, puțin diferită de linia cu care 5GANG și-a obișnuit fanii până acum.(NU RATA: LA BUSTUL GOL, ÎN ȘORT ȘI ÎN ȘLAPI, SELLY S-A URCAT LA VOLANUL BOLIDULUI SĂU DE 80.000 €, APOI…)

„Piesa COCO este cel mai amplu proiect al nostru atât vizual, cât și ca text și sound. Este piesa pentru care am muncit cel mai mult, am făcut cele mai multe variante, am făcut cele mai multe experimente, cele mai multe teste, ca să ne dăm seama care este formula perfectă, care sună cel mai bine. Rezultatul final este o piesă mult mai de club, diferită de sound-ul obișnuit 5GANG și cred că va fi foarte apreciată de cei care ne urmăresc, pentru că îți dă o energie incredibilă, fiind în perfect ton cu vara și cu vremea de afară”,a spus Selly.

Selly conduce un bolid de 80.000 de euro

Independent financiar de la 14 ani

Selly își câștigă de mult timp existența singur. Lucrurile pe care le face în mediul online i-au adus suficiente venituri încât să nu fie nevoit să le mai ceară părinților lui bani, de la 14 ani. Sumele pe care le încasează vlogger-ul din YouTube sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari, dacă „prinde” un CPM bun.

Însă YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly. Tânărul încasează sume consistente din multe direcții. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube,  Selly a deschis și un magazin online de haine (al trupei). (NU RATA: SELLY, OFERTĂ TOTAL NEAȘTEPTATĂ DIN PARTEA LUI MIHAI GÂDEA! CE I-A PROPUS ȘI CUM A REACȚIONAT VLOGGERUL)

Recent, a fost lansat în cinematografe și filmul „5GANG”: Un altfel de Crăciun”,  care a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, din toate timpurile.

Disputa cu fostul ministru al Educației

De curând, fostul ministru al Educației Daniel Funeriu l-a criticat dur pe Selly după ce vloggerul a spus că sistemul educațional din România nu este deloc util. Reacția ex-ministrului a venit după ce Selly a susținut că “ai ieșit pe poarta liceului în 2020, perfect pregătit pentru anul 1990”.

Inițial, fostul ministru a înteles că proaspătul absolvent se referă la anii 1900, nu la 1990, dar a spus că argumentația sa rămâne valabilă oricum.

Cum adică școala de azi te pregătește pentru 1900 nu pentru 2020? S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A schimbat tik-tok derivata lui X pătrat și nu ne-a spus? Deschid cartea de chimie și văd acolo chimie organică, ADN și proteine, înțelese în ultimii 50 de ani, nu teoria flogisticului sau alchimie.​

Fizica ne învață despre ultimele descoperiri, geografia… ce să mai zic: tot Everest e cel mai înalt vârf, iar când mă uit pe hartă văd Pacificul tot la locul lui. Harta României e cea din 2020, iar istoria medievală cam tot aia. La sociologie se învață nediscriminarea, nicidecum că femeile nu au drept de vot, ca pe la 1900. Văd răsmeriță că nu se face educație financiară și conduită preventivă. Really? Finanțele personale sunt, de când lumea, despre plus, minus, înmulțit și împărțit și ceva calcul banal de dobânzi. Adică aritmetică de clasa a 5-a.

Aaa, și cumpătare. Conduita preventivă (a mașinii, nu a skate-ului) se învață la școala de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplina decât de o maimuță încălțată și needucată, cu figuri în cap.

Măi copii: puneți mâna pe carte, ascultați-vă profesorii și învățați pe rupte. Dacă mergeți la școală, nu acumulați absențe, învățați 3-4 ore zilnic acasă, faceți sport, nu beți, nu fumați, nu vă drogați, trust me: o să vă fie bine. Dacă nu faceți asta, dar dați zilnic vina pe școală, pe profesori, pe ministru, pe societatea asta nașpa, riscul e mare ca, dacă nu deveniți vedete de tiktok, să o dați sever în bară”, a scris Funeriu pe o rețea socială.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.