La bustul gol, în șort și în șlapi, Selly s-a urcat la volanul bolidului său de 80.000 €, apoi…

Publicat: 09/07/2020 | 23:31

Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly în mediul online, a devenit un adevărat fenomen. Băiatul de 18 ani din Craiova este cel mai cunoscut vlogger din România. El a reușit să își formeze o comunitate de peste două milioane de oameni, care îl susține și apreciază. Recent, a susținut examenul de bacalaureat. L-a depășit cu succes, iar acum are motive serioase să sărbătorească. Nu în cluburi, ci la piscină, alături de prieteni. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu celebrul influencer.

(VEZI AICI: SELLY S-A MUTAT ÎN CAPITALĂ. CUM ARATĂ APARTAMENTUL DE LUX PE CARE L-A ÎNCHIRIAT)

Selly a dat Bacalaureatul în urmă cu doar câteva săptămâni și este mândru de rezultatele pe care le-a obținut. Vloggerul le-a împărtășit fanilor notele de la examenul maturității și, pe bună dreptate, are cu ce se lăuda. A obținut 9.50 la Limba și Literatura Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală la Bacalaureat a fost 9.60. Tânărul nu a părăsit țara după ce a trecut acest prag. A preferat să rămână pe plaiurile autohtone.

Selly, la bustul gol spre bolidul de 80.000 de euro

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Selly în momentul în care părăsea părăsea complexul Cosmopolis, după ce s-a relaxat la piscină alături de prieteni. După clasica bălăceală, vloggerul s-a retras, la bustul gol, spre mașina sa, un Mercedes CLS care valorează în jur de 80.000 de euro. Relaxat, cu prosopul pe gât, în șlapi și într-un șort, Andrei Șelaru s-a dus către bolid, a urcat în el și a lăsat înăuntru lucrurile care l-au ajutat să se relaxeze după ce a promovat examenul de Bacalureat.

(CITEȘTE ȘI: SELLY, IRONIZAT ÎN DIRECT DE MIRCEA BADEA: “A SUNAT JOHNNY BRAVO. ȘI-A CERUT FREZA ÎNAPOI!” CE REPLICĂ A AVUT VLOGGERUL)

La bustul gol, Selly a arătat, încă o dată, că nu mai are nimic de demonstrat. Banii nu reprezintă o problemă pentru el, la fel și anturajul. Unul dintre amicii lui i-a fost tot timpul alături. De precizat că vloggerul nu a ieșit cu nimic în evidență, s-a comportat exemplar și nu a deranjat pe nimeni. Lucru pentru care merită apreciat, dacă ținem cont de notorietatea de care se bucură. Selly și-a văzut de treabă și a sărbătorit la piscină faptul că a absolvit Bac-ul.

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online drept Selly

Independent financiar de la 14 ani

Selly își câștigă de mult timp existența singur. Lucrurile pe care le face în mediul online i-au adus suficiente venituri încât să nu fie nevoit să le mai ceară părinților lui bani, de la 14 ani. Sumele pe care le încasează vlogger-ul din YouTube sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari, dacă „prinde” un CPM bun.

Însă YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly. Tânărul încasează sume consistente din multe direcții. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube,  Selly a deschis și un magazin online de haine (al trupei).

(NU RATA: SELLY, OFERTĂ TOTAL NEAȘTEPTATĂ DIN PARTEA LUI MIHAI GÂDEA! CE I-A PROPUS ȘI CUM A REACȚIONAT VLOGGERUL)

Recent, a fost lansat în cinematografe și filmul „5GANG”: Un altfel de Crăciun”,  care a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, din toate timpurile.

Disputa cu fostul ministru al Educației

De curând, fostul ministru al Educației Daniel Funeriu l-a criticat dur pe Selly după ce vloggerul a spus că sistemul educațional din România nu este deloc util. Reacția ex-ministrului a venit după ce Selly a susținut că “ai ieșit pe poarta liceului în 2020, perfect pregătit pentru anul 1990”.

Inițial, fostul ministru a înteles că proaspătul absolvent se referă la anii 1900, nu la 1990, dar a spus că argumentația sa rămâne valabilă oricum.

Cum adică școala de azi te pregătește pentru 1900 nu pentru 2020? S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A schimbat tik-tok derivata lui X pătrat și nu ne-a spus? Deschid cartea de chimie și văd acolo chimie organică, ADN și proteine, înțelese în ultimii 50 de ani, nu teoria flogisticului sau alchimie.​

Fizica ne învață despre ultimele descoperiri, geografia… ce să mai zic: tot Everest e cel mai înalt vârf, iar când mă uit pe hartă văd Pacificul tot la locul lui. Harta României e cea din 2020, iar istoria medievală cam tot aia. La sociologie se învață nediscriminarea, nicidecum că femeile nu au drept de vot, ca pe la 1900. Văd răsmeriță că nu se face educație financiară și conduită preventivă. Really? Finanțele personale sunt, de când lumea, despre plus, minus, înmulțit și împărțit și ceva calcul banal de dobânzi. Adică aritmetică de clasa a 5-a.

(VEZI AICI: SELLY S-A ÎNȚELES CU PRO TV-UL! I S-A PROPUS SĂ PREZINTE UN MEGA-SHOW ALĂTURI DE ANDI MOISESCU + MULTE ALTE DETALII DESPRE CEA MAI NOUĂ EMISIUNE)

Aaa, și cumpătare. Conduita preventivă (a mașinii, nu a skate-ului) se învață la școala de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplina decât de o maimuță încălțată și needucată, cu figuri în cap. Măi copii: puneți mâna pe carte, ascultați-vă profesorii și învățați pe rupte. Dacă mergeți la școală, nu acumulați absențe, învățați 3-4 ore zilnic acasă, faceți sport, nu beți, nu fumați, nu vă drogați, trust me: o să vă fie bine. Dacă nu faceți asta, dar dați zilnic vina pe școală, pe profesori, pe ministru, pe societatea asta nașpa, riscul e mare ca, dacă nu deveniți vedete de tiktok, să o dați sever în bară”, a scris Funeriu pe o rețea socială.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.