Selly, ofertă total neașteptată din partea lui Mihai Gâdea! Ce i-a propus și cum a reacționat vloggerul

Publicat: 07/07/2020 | 08:17
Selly, ofertă total neașteptată din partea lui Mihai Gâdea! Ce i-a propus și cum a reacționat vloggerul

Selly a primit aseară o ofertă total neașteptată din partea lui Mihai Gâdea. Citește mai jos ce i-a propus realizatorul TV și cum a reacționat vloggerul. 

Invitat aseară la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, Selly a vorbit deschis despre viața lui și despre ce importanță au banii pentru el.

„Am reușit să fac suficienți bani încât să nu mai văd banii ca pe o problemă. Am ajuns la un nivel, nu o spun cu aroganță, în care banii nu mai reprezintă un obiectiv. Îmi doream să am bani pentru că îți oferă o anumită libertate, pentru a putea refuza lucruri care nu-mi plac. Multă lume crede că banii îți aduc fericirea, nu e așa, dar lipsa lor îți va aduce multe greutăți”, a spus vloggerul.

„Se discută foarte mult despre mașina pe care o conduc. Eu timp de 4 ani nu am câștigat niciun ban din vlogging. La început regreatam că eram mic. Acum cred că cel mai mare avantaj al meu este că am început la 11 ani.”, a dezvăluit Selly

Selly, invitat de Gâdea la New York

Surprinzător, vloggerul a primit o ofertă în direct de a realiza o emisiune la Antena3. Selly nu s-a ferit să admită că nu știe dacă este încă pregătit pentru acest pas. Mihai Gâdea i-a spus, de asemenea, că i-ar plăcea să-l aibă invitat la următoarea decernare a Premiilor Emmy în televiziune, unde este jurat în fiecare an și care se desfășoară la New York.

Selly a vorbit și despre problemele sistemului educațional din România, subiect pe care l-a dezbătut recent într-un clip și care a stârnit numeroase reacții în spațiul public. 

„Dacă tu ca elev nu ai timp să-ți pui întrebări, să te gândești la viitorul tău, dacă nu ai timp să socializezi nu va fi bine. Școala din România promovează obediența, tocitul și dăunează foarte mult. Se promovează meditațiile, se dau teme enorm de multe pentru acasă și nu mai ai timp pentru tine. Asta te dezvoltă cel mai mult”, a mai susținut adolescentul.