Selly, ironizat în direct de Mircea Badea: “A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi!” Ce replică a avut vloggerul

Publicat: 07/07/2020 | 09:17

Selly, pe numele real Adrian Șelaru, este cel mai de succes vlogger din România, având peste un milion de urmăritori pe Instagram. Luni seara, tânărul a fost invitatul lui Mihai Gândea, la “Sinteza Zilei”. Spre finalul emisiunii, a intervenit și Mircea Badea, care nu s-a putut abține și la ironizat pe vlogger, care s-a prezentat în studio cu un look asemănător lui Johnny Bravo, eroul dintr-un serial de animație american.

VEZI AICI: UN FOST MINISTRU ÎL FACE PRAF PE SELLY: „O MAIMUȚĂ ÎNCĂLȚATĂ ȘI NEEDUCATĂ CU FIGURI ÎN CAP”

Ulterior, între Mircea Badea și Selly a început o discuție despre BAC, examen pe care vloggerul tocmai la promovat. Selly a obținut 9.50 la Limba și Literatura Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală la Bacalaureat a fost 9.60.

Mircea Badea: A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi.

Selly: Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea.

(…)

Mircea Badea: Ești un om preocupat de soluții, eu sunt un om care generează doar probleme. Și, atunci, cred că ne-am întâlnit bine.

(…)

Selly: Eu am dat Bacul la română, matematică și biologie.

Mircea Badea: La biologie?! Wow, nu eram pregătit pentru asta. Eu am dat la cinci materii. Am dat și la sport. Zece am luat la sport, la scris. Deci, la biologie, pe bune? Dar ce ți-a dat?

Selly: Că tot criticam programa, la biologie chiar îmi place ce se învață. Ai niște cerințe despre niște boli. Și tu înveți pentru fiecare sistem, respirator, digestiv. (…) E mega util să știi ce simptome au anumite boli.

CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, IRONIC: ”CRED CĂ MOARTEA M-A ÎNCERCAT!” CE I S-A ÎNTÂMPLAT VEDETEI DE LA ANTENA 3

Selly visează să lucreze în media

Mircea Badea: Și ce ți-a picat la Bac?

Selly: Erau multe grile.

Mircea Badea: Noi n-am dat grilă. Eu, în clasa a VIII-a, am și terminat-o, m-am pregătit pentru admitere la liceu. Mama a luat niște caiete tip I și II. Am reînvățat să scriu. Și-a dat seama mama că nu va înțelege nimeni ce scriu. Asta a fost pregătirea mea pentru examen.

NU RATA: VIDEO | SELLY DISTRUGE SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT ROMÂNESC! CE AFIRMAȚII DURE A FĂCUT VLOGGERUL

(…)

Mircea Badea: Și ce vrei să te faci când vei fi mare?

Selly: Mă consider deja un pic mare și am ales deja o traiectorie. Dacă nu voi fi vlogger, cu siguranță, voi face tot ceva în divertisment, media, filme, emisiune. Media e domeniul care mă fascinează cel mai mult.