Mircea Badea, ironic: ”Cred că moartea m-a încercat!” Ce i s-a întâmplat vedetei de la Antena 3

Publicat: 03/07/2020 | 10:01
Mircea Badea, ironic: ”Cred că moartea m-a încercat!” Ce i s-a întâmplat vedetei de la Antena 3

Mircea Badea a fost la un pas să facă accident rutier, iar apoi a posvestit ce s-a întâmplat. Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3, a presărat ”istorisirea” cu micuțe ironii.

CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA A SPUS TOTUL, ÎN DIRECT: CE NOTĂ A LUAT VEDETA DE LA ANTENA 3 LA BACALAUREAT

„Dacă apuc ziua de mâine, mai văd dacă merg în concediu. A fost un moment absolut parapsihologic din punctul meu de vedere. Conduceam spre Craiova, ieşisem de pe autostrada Bucureşti – Piteşti şi o luasem pe la Albota. La un moment dat, cred că aveam cam 60 km/h. Nici măcar în frânare nu cred că eram, practic mergeam cu spatele. Mergeam aşa şi venea un şir de maşini pe contrasens. În faţa mea nu era nimeni, aşa că m-am gândit să apăs pedala să mă deplasez.

Şi cum veneau maşinile, deodată a ieşit una din şir, era o doamnă, am văzut-o chiar foarte de aproape. A virat exact înspre mine. Exact cum s-a întâmplat când am avut accident pe Valea Oltului, dar atunci era pe bază de polei. Eu m-am gândit atunci, în miimile alea de secundă, că nu există aşa ceva, nu mi se întâmplă asta mie din nou.

NU RATA: CE MESERII VISAU VEDETELE DE AZI, ÎNTRE CARE DAN CAPATOS, SIMONA GHERGHE SAU MIRCEA BADEA?

Trag de volan mult, frânez, ies practic un pic de pe şosea. Şi o văd că vine spre mine şi când ajunge în punctul în care aproape mă atingea, trage iar de volan. A fost ceva inexplicabil! A intrat la loc în coloană. Şi eu m-am gândit că a fost moartea. Mă crezi? Ăsta a fost primul meu gând. Şi am început să râd. Cred că a fost moartea, m-a încercat!”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, scandal cu un bărbat care nu reprecta distanțarea

În urmă cu doar câteva zile, Mircea Badea povestea o altercație cu un bărbat care nu a respectat distanțarea. S-a apropiat prea mult de vedeta Antenei 3 și de acolo a pornit totul.

„I-am pus unuia mâna în piept. M-am dus cu copilul undeva, trebuia să intrăm, cu bilete, şi am simţit că vine unul, practic în spatele meu. I-am zis: băi nene, păstrează distanţa, l-am şi împins aşa un pic. Du-te de aici, că nu intri mai repede, crede-mă. Tot atunci intri. Nu a ştiut ce să zică, s-a fâstâcit, eu aveam deja mască pe mufă. El nu avea! Ăştia sunt cei mai mulţi!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.