Selly s-a mutat în Capitală. Cum arată apartamentul de lux pe care l-a închiriat

Publicat: 09/07/2020 | 18:45

Selly s-a mutat în Capitală. Vloggerul le-a arătat fanilor cum arată apartamentul de lux pe care l-a închiriat pentru câteva luni.

Gata, e oficial! A scăpat de febra bacalaureatului și… Selly s-a mutat în Capitală. După atâtea drumuri făcute cu trenul și cu mașina, vloggerul și-a închiriat un apartament cu două camere în Capitală.

Selly va sta cu chirie în apartamentul din Pipera pentru 6-7 luni. Și asta pentru că tânărul are de gând să își cumpere propriul apartament. (CITEȘTE ȘI: BUNICUL GIGI BECALI NU ȘI-A LUAT ÎNCĂ ÎN BRAȚE NEPOȚICA. “PĂI, CE? EU SUNT CÂINE CU MASCĂ? EU NU PUN MASCĂ, DAR MĂ FERESC DE COPIL…”)

”Este oficial, fratele vostru se mută. (…) Mă mut într-o chirie câteva luni, până când imi voi găsi o casă sau un apartament de cumpărat, pentru că nu am avut timp să mă uit ce vreau să cumpăr exact. Mi-am găsit o chirie foarte, foarte drăguță. Astăzi, proprietarul îmi dă cheile, o să vă arăt totul pe story și cred că fac și un vlog.

Cam așa arată apartamentul meu: 90 mp frumos, în Pipera, două camere. (…) E un apartament foarte drăguț. Sunt foarte fericit că în sfârșit m-am mutat la București. O să stau aici pentru 6, 7 luni, probabil, până îmi găsesc ceva de cumpărat care să-mi placă”, a spus Selly.

Selly s-a mutat în Capitală

Ce note a obținut Selly la Bacalaureat

Selly a dat Bacalaureatul și este mândru de rezultatele pe care le-a obținut. Vloggerul le-a împărtășit fanilor notele de la examenul maturității și, pe bună dreptate, are cu ce se lăuda.

Selly a obținut 9.50 la Limba și Literatura Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală la Bacalaureat a fost 9.60.

”Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly în dreptul notelor afișate.