Bunicul Gigi Becali nu și-a luat încă în brațe nepoțica. “Păi, ce? Eu sunt câine cu mască? Eu nu pun mască, dar mă feresc de copil…”

Publicat: 09/07/2020 | 16:52

Deși a devenit bunic la jumătatea lunii iunie, Gigi Becali nu și-a luat încă în brațe nepoțica. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit, joi, pentru CANCAN.RO, motivul întemeiat pentru care a luat această decizie radicală.

Theodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și alesul inimii sale au făcut cununia religioasă pe 12 octombrie 2019. Gigi Becali nu s-a uitat la bani și i-a organizat fetei sale o nuntă ca-n povești. Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar Theodora și Mihai Mincu au petrecut alături de 700 de invitați!

Gigi Becali a mărturisit că nu și-a luat nepoțica în brațe, din cauza pandemiei

Cei doi proaspăt însurăței au plecat apoi în luna de miere.  Mai întâi, au petrecut câteva zile sub soarele californian, apoi au ajuns la Hollywood. Ultimele zile din luna de miere au fost petrecute într-o destinație exotică: Bora Bora.

„Mă îmbolnăvesc eu și toată familia, dacă e. Dar copilul…”

După ce cuplul s-a întors în țară au apărut zvonuri conform cărora Theodora ar fi însărcinată. Inițial, Mihai Mincu a negat, însă… după un timp, fiica cea mare a lui Gigi Becali nu a mai putut să ascundă sarcina. (CITEȘTE ȘI: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, APARIȚIE HOLLYWOODIANĂ LA BORDUL UNUI BENTLEY CONTINENTAL GT W12 FIRST EDITION CONVERTIBLE DE 300.000 €. CU PĂRUL ÎN VÂNT, ȘI-A FĂCUT SELFIURI ALĂTURI DE…)

La jumătatea lui iunie, Theodora a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Gigi Becali este un bunic mândru și fericit. Latifundiarul din Pipera a mărturisit, acum, că și-a văzut nepoțica doar de două ori și atunci de la distanță.

Și asta pentru că are un motiv bine întemeiat. În contextul pandemiei de coronavirus, Gigi Becali vrea să își protejeze nepoțica.

”- Cum vă simțiți? Ca bunic?

–  Ca bunic, ce să simți?

 – Ați luat-o în brațe? Ați pupat-o?

– Păi, nu. E COVID-ul ăsta, nu vezi? Mie nu mi-e frică, dar… M-am dus s-o văd de două ori și de la distanță, pentru că mie nu mi-e frică. M-ați văzut pe mine cu mască? Păi, ce? Eu sunt câine cu mască? Eu nu pun mască, dar mă feresc de copil. Adică… mă îmbolnăvesc eu și toată familia dacă e. Dar copilul… îl protejez pentru că nu se știe. Noi, oamenii mari dacă ne îmbolnăvim… Două-trei perfuzii, vitamina C, vitamina D, zinc și gata”, a declarat Gigi Becali pentru CANCAN.RO.

Theodora a încercat să-și ascundă burtica de graviduță

Anul trecut, la jumătatea lunii noiembrie, CIAO.RO a anunțat, în premieră, că Theodora a rămas însărcinată. Numai că Mihai Mincu a reacționat rapid și a declarat, la momentul respectiv, că soția sa nu ar fi însărcinată.

Gigi Becali a mărturisit că nu și-a luat nepoțica în brațe, din cauza pandemiei
Gigi Becali nu se teme pentru siguranța lui, însă nu vrea să-și îmbolnăvească nepoata

Theodora a încercat să-și ascundă sarcina și a optat pentru ținute largi. Odată cu trecerea timpului, însă, burtica de graviduță nu a mai putut fi mascată. Latifundiarul din Pipera a povestit cum a primit vestea că va deveni bunic. (VEZI ȘI: SOȚIA ȘI FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, INCURSIUNE-FULGER ÎN PIAȚĂ. CU MĂȘTILE PE FAȚĂ ȘI MAȘINA TRASĂ LA BORDURĂ, AU…)

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, declara Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Cine este soțul Theodorei

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie potentă din punct de vedere financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, tânărul a mai înfiinţat o firmă care se ocupă de fabricarea de parfumuri şi cosmetice.

Nu de puține ori, Gigi Becali a mărturisit că este mândru de ginerele său! (VEZI ȘI: SOȚUL NEAGĂ SARCINA, DAR… FIICA LUI GIGI BECALI A TRECUT LA ȚINUTE LARGI CARE ÎI MASCHEAZĂ BURTICA!)

 „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali anul trecut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.