Cât a câștigat la nuntă, într-o singură noapte, Theodora Becali?! Doar Anamaria Prodan a pus în plic peste… EXCLUSIV

Autor: I.D.
Publicat: 14/10/2019 | 06:38

Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali, a stabilit noul record național! Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, tânăra a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă. Doar Anamaria Prodan a pus în plic peste 10.000 de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

În cursul zilei de joi, Theodora s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Mihai Mincu. După ce au spus cel mai important ”Da” din viață, cei doi tineri au petrecut într-un cadru de vis alături de rude și prieteni. Sâmbătă a avut loc și cununia religioasă, urmată de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov. Muzică, antren și un meniu ales au fost ingredientele principale.

(VEZI AICI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

“Bonus” de 600.000 de euro!

Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la eveniment. De precizat că Gigi Becali a introdus, adânc, mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Absolut nimeni prezent la petrecere nu s-a uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, cu siguranță, cea mai fericită mireasă. Poate să fi contat și faptul că ar fi ieșit “pe plus” cu nu mai puțin de 600.000 de euro! Pentru moment, suma pe care patronul FCSB-ului a “virat-o” în plic este necunoscută. Va rămâne, categoric, un mister. Dar, cu siguranță, latifundiarul nu a avut “arici” la buzunar.

Gigi Becali a făcut show la nunta fiicei sale, Theodora. Tânăra ar fi strâns o avere doar din plicuri

(VEZI AICI: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA MEGA-PARTY-UL FIICEI LUI GIGI BECALI)

Conform unor surse autorizate, Anamaria Prodan, agentul preferat al lui Gigi Becali, a lăsat în plic puțin peste 10.000 de euro! O sumă deloc de neglijat. Concluzia este că Theodora ar fi strâns un “munte” de bani după ce s-a căsătorit cu Mihai Mincu. De menționat că, în momentul în care am primit informația că fiica boss-ului de la FCSB a strâns în jur de 600.000 de euro, mirii încă numărau banii.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Gigi Becali a cinstit cum se cuvine faptul că Theodora s-a măritat. Tinerii proaspăt căsătoriți ar fi primit ca bonus din partea celebrului om de afaceri un teren și o casă de nota 10. Cadou care i-ar fi entuziasmat la maximum pe miri. Lucru, de altfel, firesc. Patronul roș-albaștrilor a făcut, astfel, tot posibilul ca ginerele și fiica lui să aibă parte de o nuntă ca-n povești.

A atras privirile tuturor!

Anamaria Prodan a reușit, și de această dată, să întoarcă privirile tuturor. Sexy-impresara a îmbrăcat o rochie lungă, mulată, de culoare albastră, iar părul l-a prins în vârful capului, într-o coadă. Cu zâmbetul pe buze, soția lui Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de Gigi Becali și de alți invitați, iar fotografiile au fost ”urcate” pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan, alături de Gigi Becali

(NU RATA: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI. CUM S-AU ÎMBRĂCAT MIRESICA, PATRONUL FCSB ȘI SOȚIA ACESTUIA + GINERICĂ A APĂRUT CU UN BREITLING DE 15.000 $ LA MÂNĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...