Super-imagini de la cununia de 5* a fiicei lui Gigi Becali. Cum s-au îmbrăcat miresica, patronul FCSB și soția acestuia + ginerică a apărut cu un Breitling de 15.000 $ la mână

Autor: I.D.
Publicat: 10/10/2019 | 23:24

A fost sărbătoare mare în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari din România. Fiica lui Gigi Becali și alesul inimii ei, Mihai Mincu, și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de la cununia de cinci stele a fiicei patronului FCSB. (CITEȘTE ȘI: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI) 

Joi a fost una dintre cele mai importante zile din viața latifundiarului din Pipera. Fiica milionarului s-a căsătorit cu alesul ei, tânărul afacerist Mihai Mincu. (NU RATA: ”SIMBOLUL” REVOLUȚIEI SE ÎNSOARĂ LA 78 DE ANI)

Invitați de seamă

Potrivit surselor noastre, cei doi tineri și-au dorit ca totul să se desfășoare într-un cadru de vis, departe de ochii curioșilor, în incinta unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din București, acolo unde s-au strâns laolaltă numai invitați unul și unul. Printre cei care au luat parte la cununia celor doi s-au numărat: milionarul Dorin Cocoș, Teia Sponte, verișorii latifundiarului din Pipera, Victor și Ioan Becali.

Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB

Ginerică, apariție de senzație

Mihai Mincu și fiica milionarului au strălucit în ziua cununiei. Dacă fiica patronului de la FCSB a ales să poarte o rochie albă, mulată pe corp, ginerele lui Gigi Becali s-a îmbrăcat cu o redingotă asemănătoare cu cele purtate de celebrul său socru, la care a asortat un accesoriu extrem de scump. ”Prințișorul de Dobroești” a apărut la cununia civilă cu un ceas Breitling 18K Solid Gold Limited Edition. Bijuteria de la mâna lui Mihai Mincu valorează o avere. Mai exact, ceasul are un preț de catalog de 15.000 de dolari. (CITEȘTE AICI: GIGI BECALI I-A ”CONFISCAT” BENTLEY-UL DE 250.000 € NEPOTULUI INTRAT ÎN DIZGRAȚIE)

Mihai Mincu a apărut cu un Breitling de 15.000 $ la mână

Nici socrii mici nu s-au lăsat mai prejos, atunci când a venit vorba de ținute care să farmece ochii tuturor. Patronul de la FCSB și-a făcut apariția într-un costm negru extrem de elegant și scump, iar soția lui a purtat o ținută de-a dreptul uimitoare. Luminița Becali și-a făcut apariția într-o elegantă rochie lungă, maro, pe care a asortat-o perfect cu lănțișorul de aur cu cruciuliță, de la gât.

Gigi Becali alături de soție, fiică și mamă

Cununie atipică!

Joi, în jurul orei 14.30, fiica lui Gigi Becali a plecat din locuința din Pipera și s-a îndreptat către Dobroești, acolo unde locuiește partenerul ei de viață. Din câte se pare, în cazul celor doi, lucrurile sunt atipice și asta pentru că miresica a fost cea care l-a luat pe ginerică de acasă. În jurul orei 15.30, fiica lui Gigi Becali împreună cu Mihai Mincu și cu părinții acestuia s-au îndreptat către luxosul hotel din Capitală, acolo unde a avut loc cununia civilă.

Mihai Mincu, ginerele lui Becali

Totul pentru pofta inimii!

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească, pe care patronul FCSB ar fi ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese arvunită pentru acea dată de alți miri.

Patronul FCSB ar fi insistat, scoțând 20.000 de euro, pe care i-ar fi înmânat cuplului în cauză, pentru a-şi reconsidera opţiunile. Și, cum asta nu ar fi destul, lista artiștilor care vor fi prezenți la mega-evenimentul organizat de Becali este una foarte lungă și acoperă toate gusturile. Iar, ca totul să fie la superlativ, Gigi Becali ar fi comandat un impresionant foc de artificii, în mijlocul piscinei, pe un pod de sticlă inedit. (NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A DESCHIS SPITAL PRIVAT: ”SE OCUPĂ DE BOLNAVII DE CANCER. TOTUL ESTE GRATIS!”)

Cucerit de ginerele său

”Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali la România TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...