Avem detalii de ultimă oră despre nunta fiicei lui Gigi Becali! Ce pretenții are milionarul + lista de invitați se apropie de 1.000 persoane!

Autor: I.D.
Publicat: 04/09/2019 | 22:58

În urmă cu ceva timp, vă dezvăluiam, în premieră, că patronul FCSB ar fi pus la bătaie jumătate de milion de euro pentru a-i organiza fiicei sale o nuntă mai ceva ca-n povești. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate absolută, noi detalii despre mega-evenimentul care bate la ușă. De când a aflat că lista de invitați s-a ”îngroșat” considerabil, Gigi Becali și-ar fi mărit, proporțional, pretențiile. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY ÎI CERE MILIONARULUI SĂ FACĂ TESTUL ADN CA SĂ PROBEZE CĂ E TATĂL COPILULUI EI!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de nunta fiicei lui Gigi Becali. (NU RATA: CELEBRUL MODEL A FOST JEFUIT ÎNTR-UN RESORT DE LUX DIN MYKONOS)

Potrivit unor informații care au ajuns în posesia reporterilor D.A.S prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, într-un interval extrem de scurt, lista de invitați la nunta fiicei patronului FCSB a suferit modificări majore. Dacă, ințial, aceasta cuprindea aproximativ 700 de persoane, în doar o lună, ar fi ajuns la 1.000, motiv pentru care milionarul a trebuit să acționeze în consecință.

Nu ar exclude varianta de a schimba localul pe ultima sută de metri

Conform surselor citate, Gigi Becali și-ar fi mărit pretențiile, odată cu suplimentarea listei de invitați. Din câte se pare, viitorul socru mic le-ar fi cerut organizatorilor să pună la dispoziție o sală mai mare, în care cei aproximativ 1.000 de invitați de la ”nunta secolului” să poată să se distreze și să danseze celebrele dansuri machedonești fără să se înghesuie.

Latifundiarul din Pipera ar fi pus piciorul în prag. Din câte se pare, Gigi Becali nu ar exclude varianta de a schimba localul pe ultima sută de metri dacă nu i se îndeplinesc toate dorințele. (VEZI ȘI: Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile după plecarea de la FCSB)

“Armată” de bodyguarzi

Conform surselor D.A.S., familia Becali și-ar fi dorit ca evenimentul să se desfășoare în cea mai mare discreție. Așa că celebrul milionar ar fi angajat pentru nunta fiicei sale o ”armată” de bodyguarzi, care vor avea ca scop protejarea celor aproximativ 1.000 de invitați. (CITEȘTE AICI: Ce s-a întâmplat de fapt între Gigi Becali şi Edi Iordănescu)

Gigi Becali, totul pentru pofta inimii!

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească, pe care patronul FCSB ar fi ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese arvunită pentru acea dată de alți miri.

Patronul FCSB ar fi insistat, scoțând 20.000 de euro, pe care i-ar fi înmânat cuplului în cauză, pentru a-şi reconsidera opţiunile. Și, cum asta nu ar fi destul, lista artiștilor care vor fi prezenți la mega-evenimentul organizat de Becali este una foarte lungă și acoperă toate gusturile. Iar, ca totul să fie la superlaviv, Gigi Becali ar fi comandat un impresionant foc de artificii, în mijlocul piscinei, pe un pod de sticlă inedit. (NU RATA, AICI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...